0 varer i din kurv
Menu

By Stær

By Stær laver klassisk og moderniseret hårpynt til store og små. Du finder smukke elastikker, som pynter flot i håret, men også pynter om håndledet. Derudover finder du de fineste sløjfer, som vi pynte på enhver lille pige. Søde suttesnore med og unden sløjfe er også at finde på denne side. 
Ingen af metaldelene i sløjfler og lignende indeholder ikke nikkel. 

-15 %
-15 %
Udsolgt
Udsolgt -30,01 %
Udsolgt -30,01 %
Udsolgt -30,01 %

« 1

By Stær - hårpynt med stil

Den danske designer Camilla Stær er uddannet materialist. Hun startede i 2014 med By Stær. Hun skabte sin egen produktserie til udsmykning af mødres og døtres hår i alle aldre. Hun har skabt flere kreative serier og succeser i hårpynt. 

Hendes begrundelse for at begynde at designe selv var, at hun manglede de bredere og mere alsidige stilsikre designs. Hun mente ganske enkelt ikke, at markedet levede op til en standard. Det var for svært at finde den kvalitet og den variation, som hun ønskede for sig selv og hendes datter. 

By Stær - klassisk og cool hårpynt til mor og datter

Hårspænder er en central del af din garderobe. Hårspændet kan bruges til hverdag og til fest. Når dit udseende skal have det sidste touch. Når det hele bare skal være praktisk og når det skal gå lidt stærkt. 

Variationen af By Stærs hårpynt er bred. Sløjfer, hårelastikker, hårspænder - alt sammen nødvendige accessories, der bør være lige ved hånden. På farten, i sportshallen, i skolen eller til fest. By Stæhrs produkter er stilrene og helt enkle. Præcis som Camilla Stær havde tænkt det - på den bedste måde.

Flotte hårspænder fra By Stær

De flotte og nænsomme hårspænder fra By Stær er hårpynt fra øverste hylde. Vores accessories til det smukke og velplejede hår skaber nye rammer for hvor nemt det er, at sætte det sidste touch på en flot garderobe. 

Med hårspænder behøver du ikke at gå på kompromis med pris, kvalitet og design. Hårspænderne fra By Stær er den nænsomme, prisbevidste og stilsikre løsning på en “Bad Hair Day”.

By Stærs armbånd

By Stær laver også perlearmånd - fremstillet af små glasperler og bomuldsgarn, der rulles over håndleddet og lægger sidste hånd på værket.

De eksklusive glasperle armbånd er produceret af nepalesiske kvinder. Det kulturelle projekt støtter de nepalesiske kvinders kamp for et bedre liv og skolegang for deres børn. Du køber derfor smukke håndlavede armbånd - og støtter en god sag på samme tid. 

De håndlavede armbånd kombineres gerne med andre armbånd, så du altid fremtræder overraskende og stilsikkert. 

By Stær - når der skal kulør på hverdagen

Sæt kulør på din hverdag med By Stær. Det gør du hurtigt, enkelt og let med dine hårspænder og perlearmbånd. Vælg en vifte af farvekombinationer, sløjfer, elastikker og spænder, så du altid kan komponere din stil på få minutter. 

Du skaber hurtigt et elegant udtryk med By Stærs moderniserede hårpynt til store og små. 

Hår-accessories By Stær

By Stær har naturligvis tænkt over belastningen af dit hår. Dit hår er i sikre hænder med By Stærs produkter. De nænsomme hår-accessories er designet, så de belaster dit hår mindst muligt. Alle By Stærs produkter tager også hensyn til miljøet. Ingen metaldele indeholder nikkel og så vidt det er muligt er materialerne øko-tex certificerede.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service