0 varer i din kurv
Menu

Notesbøger og lign.

Notesbøger - hjemme, i skole eller på farten

Notesbøger til den store guldmedalje! Til de hurtige hygge-noter, til dagbogen, til de små tegninger eller til den smarte huskeliste. Til de små skriblerier eller til de store dybe refleksioner. 

En notesbog er kort sagt uundværlig. Hjemme, i tasken eller når familien er på farten. Til de kreative tanker, til de ting man ikke må glemme eller til det søde brev til en ven.

Notesbøger med indbygget penalhus

De smarte notesbøger fra Puckator har indbygget penalhus. Indlejret i spiralryggen har du dit eget penalhus - altid lige ved hånden. Når du køber din søde Mopps notesbog får du penalhus, viskelæder, lineal, blyantspidser og blyant. Det er død praktisk, når du skal øve dig i at skrive bogstaver, tegne en ny favorit havfrue - eller din helt egen yndlings Mops.

Notesbogen til den store Gamer

Du kan også vælge den seje Gamer notesbog fra Puckator. De tilhørende skriveredskaber i penalhuset har selvfølgelig små ikoner fra computerspil. Din helt egen Gamer notesbog!

- Der kan bruges til at føre nøje regnskab med dine store sports- og gaming resultater. Både dem du opnår på fodboldbanen og dem på din computer og Playstation. 

Notesbøger til skolebrug

De lækre notesbøger fra Puckator er linjeret, så du kan sagtens øve dig i at skrive sirligt og pænt i din nye notesbog. Din notesbog med indbygget penalhus. 

Du kan også bruge din notesbog, hvis du skal skrive en lille besked til din sidemand. Spiralryggen sikrer, at du nemt kan rive en side ud, hvis du skal bruge et separat stykke papir.

Notesbogen til den gode historie

Når den store fortælling starter, kan du begynde med at klistre billeder ind som underbygger din kreative historie. Familiebilleder eller fantasifulde billeder fra eventyrene med underliggende tekst. En tekst som du selv skriver, eller som mor og far fører ind, så du kan læse højt for dem.

Du kan sagtens gemme mange historier i dine notesbøger. De er guld værd. Både i øjeblikket de bliver skrevet - og i fremtiden, når de tages ned af hylden og læses igen og igen. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service