0 varer i din kurv
Menu

Sistema Drikkedunke

Sistema drikkedunke kommer i et hav af forskellige farver, modeller og størrelser, så du kan finde lige den drikkedunk, der passer til din families behov. Se det store udvalg af Sistema drikkedunke her. 

-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
-30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -30 %
Udsolgt -30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -30 %
Udsolgt -30 %
Udsolgt
Udsolgt -30 %
Udsolgt
Udsolgt -30 %
Udsolgt -30 %
Udsolgt

Sistema drikkedunke er multifunktionelle drikkesystemer

Sistema drikkedunke er til dig, der gerne vil kombinere funktionalitet, pris og smart design. Med Sistema drikkedunke rammer du bare plet, når tørsten er størst! Drikkedunke fra Sistema giver dig et højt niveau af hygiejne. Se for eksempel den populære Twist n’sip, hvor man åbner låget ved at dreje på drikketuden.

Sistema drikkedunke er sande prisbaskere i forhold til kvalitet og design - og så er de lige til at snuppe i tasken eller i køleskabet for både voksne og for børn. Med Sistemas produkter rammer du altid inden for skiven. Med Sistema Trio Bottle har du en fantastisk drikkedunk til store og små. Den smarte drikkedunk kan også bruges som kop.

Sistema - en salgssucces af de helt store

Idéen var at skabe et smukt designet og funktionelt opbevaringssystem, som bragte orden i hjemmets husholdning. Sistema er et gennemtænkt system som blandt andet omfatter drikkedunke, madkasser, containere til anvendelse i mikroovne og opbevarings bokse. 

Alle Sistemas produkter kendetegnes ved deres kreative anvendelsesmuligheder, som passer præcis til kundens behov. Du kan stort set tilpasse dit Sistema til din hverdag i alle aspekter. 

Sistema er også drikkedunke til den sunde familie

Drikkedunken behøver naturligvis ikke kun at blive fyldt med sukkerdrikke. Er væsken kold, smager små frugtstykker, citrus eller agurker i rent kildevand altså godt. Med Sistema Tritan drikkedunken kan du for eksempel lægge frugten i en særlig beholder, så man undgår at få stykkerne i munden når der drikkes.

Sistema drikkedunke til alle familiens medlemmer

Vi kan anbefale, at du som minimum har to drikkedunke til hvert barn i din beholdning. En til maskinen, en til tasken og måske endda en enkelt i reserve til de voksne. Så logistikken altid går op. Uden stress. Du kan for eksempel vælge en farvekode til hvert familiemedlem, så der altid er styr på dine enheder.

Unikke drikkedunke med specielle udformninger

Er drikkedunken med på tur, er det smart, at den ikke nødvendigvis ligner de andres. Sistemas store variation af funktioner, former og farver giver dig god mulighed for at vælge en unik, genkendelig og lækker drikkedunk. 

Dine drikkedunke er utroligt holdbare. Gentagne ture under den varme hane eller i opvaskemaskinen er intet problem for Sistemas kvalitets drikkedunke.

En Quick Flip drikkedunk fra Sistema og den praktiske Tritan drikkedunk fra Sistema med sugerør er begge perfekte til skole, arbejde eller sport. 

Drikkedunken er en praktisk løsning til hverdagen

Vores drikkedunke fra Sistema har masser af sjove og praktiske løsninger til en travl hverdag. Til mors håndtaske, til kurven, til cyklen, til madkassen og til den hurtige optankning. 

Det er altså spitzenklasse at snuppe sin drikkedunk med på legepladsen. Den kan holde til turen og kan altid åbnes og lukkes efter behov. 

Tjek Sistema Adventum drikkedunken. Den er fremstillet i det stærke tritan plast. Denne drikkeflaske er perfekt til vilde aktiviteter udenfor. Flasken er med leak-proof teknologi, hvilket vil sige, at den ikke er utæt. Drikkedunken er med en knap, som du trykker på for at åbne op til drikke hullet.

Leder du efter noget andet kan du se alle vores drikkedunke her.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service