0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Duge

Fest med tematiserede papirduge

1-2-3, så er vi klar. Gør borddækning til en hurtig og altid pålidelig del af din planlægning af en fest eller en fødselsdag. Med service som duge, papkrus, paptallerkner, sugerør og fødselsdagslys, er I hurtigt på banen og festen kan begynde. 

Duge med flotte motiver er naturligvis også den smarte løsning, når familien skal på udflugt. 

Dæk op til en lille fest i sommerlandet, i skoven eller i forlystelsesparken. En flot dug med Gurli Gris eller Paw Patrol lægger niveauet for totalhygge.

Papirduge med printede motiver 

Når du skal planlægge dit barns fødselsdag, kunne en temafest med tema papirdug være løsningen. Papirduge, servietter, paptallerkner og papkrus med dit barns favorit figurer på. Seje duge med Fortnite, Pokémon eller små søde koalabjørne kan sætte helt nye højder for festens stemning. Specielt, hvis du vælger at kombinere det med paptallerkner, sugerør, fødselsdagslys m.m. - selvfølgelig også med dit barns idoler printet på.

Tematiserede bordduge - en flot løsning

Hurtigt og nemt - både før og efter festen. Begejstringen vil ingen ende tage. Både for fødselaren, men også for mor og far. Tematiseret borddækning med flotte farverige papirduge er en superhurtig og nem løsning i en travl hverdag - uanset hvornår festen skal holdes, hvor stor festen skal være eller hvor mange gæster der skal med. Den efterfølgende oprydning er hurtig og problemfri.

Søde, sjove og seje papirduge til børn

“Jeg elsker bare Paw Patrol” - Lad dig inspirere af vores varierede udvalg af søde, sjove og seje duge til børnefødselsdage, babyshowers og andre sjove anledninger.

En børnefødselsdag bringes op på et nyt niveau, når fødselsdagsbordet er dækket med kreative og farverige papirduge med dine favorit motiver; Idolerne fra Pokémon, supersøde koalabjørne, Gurli Gris og Gamer-seje Fortnite - bare for at nævne nogle. 

Gå selv på opdagelse og lad dig inspirere af vores flotte udvalg af papirduge med farverige motiver.

Papirduge - få tid og overskud til en spændende børnefødselsdag

En travl hverdag må gerne optimeres, så man når at have overskud og tid - også når der lige skal arrangeres en børnefødselsdag. 

Lad os foreslå en tematiseret børnefødselsdag med tematiseret service. Papirduge, paptallerkner og papkrus med tilhørende servietter, fødselsdagslys og sugerør - Se også vores tematiserede kageprint med samme motiver. Vildt smart!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service