0 varer i din kurv
Menu

Genbrugelige opbevaringsposer

Genanvendelige madposer er den smarte miljøvenlige løsning og den ideelle erstatning for plastikposer. Dine stasherbags kan anvendes igen og igen og tager helt over for engangsemballage. De er selvfølgelig fremstillet i et miljøvenligt materiale. 100% platin silikone.

-10,01 %
-10,01 %
-10,01 %
-10 %
-10 %
-10 %
-10,01 %
Udsolgt -10,01 %
Udsolgt -20 %

Genbrugelige silikone opbevaringsposer

Ude eller hjemme - genbrugelige silikone opbevaringsposer er bare smarte. De kaldes også Stasher Bags. De smarte stashers kan anvendes igen og igen. Den praktiske ziplock sikrer, at dit indhold altid bliver hvor det skal, i den hermetisk lukkede madpose. Når du skal opbevare mad i køleskabet - i tasken under udflugten, eller i skolen og på arbejdet.

Genanvendelige silikone Stasher Bags

De genanvendelige silikone Stasher Bags kan let bruges til opbevaring og organisering af dine madvarer i køleskabet. Opbevar for eksempel dine tilberedte grøntsager og råvarer i hver sin pose. Det forlænger holdbarheden og øger dine anvendelsesmuligheder for de enkelte dele. 

De smarte madposer sikrer, at du holder de enkelte råvarer adskilt - herunder lugten af løg, kål og andet. De genanvendelige silikone poser rengøres let i hånden eller i opvaskemaskinen, og bruges igen til de forskellige formål du finder passende. 

Genanvendelige madposer

Vores madposer fra Stasher kan bruges til frugt og grønt. Til den lækre sandwich - eller til de supplerende snacks efter at madpakken er spist.

Ønsker du at opvarme indholdet af dine genanvendelige madposer, kan du selvfølgelig også det. Åben ziplocken og læg posen med indhold ind i ovn eller mikroovn. De holdbare madposer kan tåle temperaturer op til 230 grader. Det vil sige, at du også kan bruge dem til sous vide. 

Transport af mad og snacks - Genanvendelige madposer

Når familien skal på udflugt og når du skal have snacks og frugt med i sportstasken, så er de genanvendelige madposer praktiske. Du kan lægge frugtstykker på køl inden du tager afsted, så de er lækre og friske, når de skal nydes. De lufttætte poser holder frugten frisk og helt uden brune pletter.

Skån miljøet med genanvendelige madposer

Du har ren samvittighed når du anvender vore Stasher madposer. De er fremstillet i miljøvenligt silikone og kan anvendes igen og igen. De lufttætte madposer vil under opbevaringen holde maden frisk. Derved begrænser du din families madspild. Det er godt for miljøet og godt for din pengepung.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service