0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Gymnastikposer

Vores superseje gymnastikposer fås i et stort udvalg af farver. Du kender posens udformning og funktion, for den er set og anvendt alle steder. I skolen, til idræt, i svømmehallen, i klubben og som praktisk opbevaring når du skal have et par ekstra sko med til indefodbold.

Superseje gymbags eller gymnastikposer i regnbuens farver

Man kan sige, at gymnastikposen er en sporty del af skolebørns standardudstyr. Den må gerne ses, men skal have en praktisk funktion, så den ikke fylder - og den må gerne være sporty og handy på samme tid.
Gymnastikposen i kraftigt Premium bomuld er det perfekte valg til alle aktiviteter - til sport, på stranden eller til eventyrlige udflugter i storbyjunglen. 

Gymnastikposer med navn

Babadut.dk leverer gerne dine gymnastikposer med påtrykt navn. Alle vore gymnastikposer kan påtrykkes tekst. Få eksempelvis påtrykt dit barns navn, så I ikke risikerer en ombytning af dine børns gymbags. I omklædningen eller hjemme i garderoben. Med en påtrykning af navn påfører du gymnastikposerne en god genkendelighed og du opnår et praktisk overblik over taskerne. 

Slidstærke gymnastikposer

Vores gymnastikposer er slidstærke, lette og i en god kraftig kvalitet. De er vandafvisende og gymnastikposerne har selvfølgelig ekstra forstærkning med øskner i hjørner og kraftig bomulds snørelukning.

Bomuldssnoren er bundet med knuder i bunden, så de hurtigt kan reguleres og tilpasses til både børn og voksne. Du kan let bære din taske i bomuldssnoren som rygsæk eller skulderhængt på den sporty måde.

Alle vore produkter er miljøgodkendt

Det er næsten unødvendigt at nævne. Men alle vore produkter er EU-godkendt. Det vil sige, at du har en garanti for at de er fri for BPA og Phthalater. - Altså, ingen skadelige kemikalier!

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service