0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Byggelegetøj

Kreativt byggelegetøj
Skab en positiv ramme for kreativ leg med byggelegetøj fra Babadut. Det kreative legetøj er stimulerende for fantasien, kreativiteten og den skabertrang som alle børn har - hvis de bliver stimuleret.
Vores sortiment af byggelegetøj lægger op til et aktivt medskabende legemiljø, med legeaktiviteter i tæt samvær med voksne. 
Koncentreret leg med byggelegetøj er hygge for hele familien! 

God leg i organiserede omgivelser

Organiser dit legetøj med vores brede udvalg af opbevaringskasser fra Sistema. Legen begynder straks, når dit børneværelse er velorganiseret. 

Dit byggelegetøj skal naturligvis være komplet, hvis legen skal være allerbedst. Din dinosaur fra Polesie skal skrues sammen med skruer og skruetrækker - Men det er ikke meget ved, hvis der mangler en arm eller en skrue. 

Du sikrer den bedste medskabende leg - uden frustrationer, ved at anvende Sistemas opbevaringssystem eller legetøjskasserne fra 3 Sprouts til at organisere dit barns legetøj på børneværelset.

På den måde kan legen altid begynde med et behov for at skabe - uden en nødvendig oprydning og sortering først.

Byggelegetøj er lærende legetøj

Legetøj skal - eller bør have udfordrende egenskaber. Lad dit barn blive udfordret på motorikken, koncentrationen, overblikket, sproget og fantasien. At italesætte hvordan din dino skal bygges eller hvordan stabelklodserne skal stabels, er altid en kæmpe udfordring. Alene det, at beskrive hvordan et ben eller en arm skal orienteres og monteresm, eller hvordan klodserne skal stables og bygges op, kan give hovedværk for de fleste. 

Men øvelse gør mester - som man siger. Det er en god øvelse for dit barns sprogudvikling og for den senere kommende undervisning, hvor de samme egenskaber skal bruges i for eksempel dansk og matematik. 

Byggelegetøj er godt for motorikken

At skabe en dinosaur af skruer og løsdele er god hjernegymnastik. Det er blandt andet super god træning af dit barns koncentrationsevne. Men det er også en rigtig god stimulering af motorikken. De små fingre skal have styr på finmotorikken, for at kunne håndtere, orientere og montere de enkelte dele til en helhed. Fra skruer og løsdele til en sej dinosaur. 

Man kan høre det for sig, at den lille dino entusiast stolt viser sin nye dinosaur frem. “Se hvad jeg har lavet mor og far”!

Stabelklodser kræver også en del koncentration. De vil vælte ned eller passer måske ikke i den rækkefølge, dit barn havde tænkt sig. Alt dette er lærerigt og kommer kun dit barn til gode i fremtiden. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service