0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Bannere og guirlander

Bannere og guirlander til børnefødselsdagen
Bannere og guirlander ophængt i loftet og i lamperne til børnefødselsdagen. Når der skal pyntes op med glimmer og glitter til den store tematiserede fødselsdagsfest, er det værd at huske at tjekke vores flotte bannere og guirlander også. 

Du finder et bredt udvalg af tematiserede bannere og guirlander i vores sortiment. Sejt Fortnite banner med teksten “Happy Birthday” eller de smukke Frozen prinsesser i vores flotte guirlander med Frozen motiver på. 

My Little Pony bannere og guirlander til den flotte temafest

Ønsker du at holde en tematiseret drømmefest for verdens største My Little Pony entusiast, er du kommet til den rette webshop. Se for eksempel de kreative og populære My Little Pony bannere. My Little Pony guirlander ophængt over din datters fødselsdagsbord vil skabe begejstring og meget brede smil. Både for fødselaren og for gæsterne. 

Udsmykning til børnefødselsdagen eller til dit babyshower

Når den store begivenhed skal fejres, er det let at skabe et smukt og inspirerende festlokale med farvestrålende og kreative bannere og guirlander. Pynt dit bord og loft med vores flotte tematiserede bannere og guirlander. Pokémon eller Safari tema. Fortnite eller Gurli gris. Du vælger selv fra vores alsidige sortiment. 

Ønsker du at toppe den flotte glimmer og glitter fra din bordpynt kan du legende let anvende tematiserede bannere og guirlander - som sidste hånd på værket. 

Festlige bannere til et brag af en fest

Festlige bannere og guirlander er det sikre hit til babyshowers, fødselsdage, mærkedage eller noget helt fjerde. Pynt dit bord, lamperne og loftet med dine farverige bannere og guirlander. Det er så nemt at fuldende dit veldækkede bord med den tematiserede og festlige udsmykning. Du vælger selv temaet for festen og for din udsmykning. Det bliver meget nemt både farvestrålende og iøjnefaldende. Tjek desuden vores andre tematiserede produkter i samme serie. 

Genanvendelige bannere og guirlander

Bannere og guirlander der er brugt til din fest kan selvfølgelig anvendes til flere fester. Pak forsigtigt dine bannere og guirlander sammen, læg dem i en pose og anvend dem igen til en anden lejlighed. Smart, billigt og miljøvenligt!

Du har også mulighed for at pynte drengeværelset med rumraketter og planeter, dinosaurer eller Fortnite bannere. Eller pigeværelset med enhjørninger, Gurli gris og søde dyr på safari. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service