" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Tøj med tryk

Tøj med personligt tryk

Velkommen til vores kategori “Tøj med tryk”, der hjælper dig med at finde de alternative og kreative bud på spændende tøj med dit personlige påtryk eller udsagn.  Find inspiration her og find netop den bodystocking, babyhue eller T-shirt som du ønsker, med den tekst du kunne tænke dig. Tjek vores sortiment, og se mulighederne for at finde den bedste løsning - for dig og din lille familie. 

Udsolgt
Udsolgt

Store muligher for tøj med personligt tryk

I denne kategori har vi sammensat et blandet udvalg af tøj og beklædningsgenstande til dig, baseret på helt almindelige familiers gode erfaringer med tøj som kan anvendes igen og igen. Se for eksempel vores sortiment i Bodystockings, Hagesmække, T-shirts, Forklæder, Trafikveste og babyhuer. Alt sammen med muligheden for at få påtrykt navn, en sjov besked eller et kækt udsagn. Hos Babadut har vi mere end 25 års erfaring med tekstiltryk, så vi ved hvad vi snakker om. 

Det må gerne være praktisk, være smart - og så må det også gerne være lidt lækkert samtidig. Vi har bare det hele i beklædning med personligt tryk..

De gode løsninger til din families tøjkollektion ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af stærke kvalitetsprodukter.

Kategorien “Tøj med tryk” spænder vidt. Fra små Savlesmække, Trafikveste fra You, lækkert designede far, mor, storebror og storesøster T-shirts over farverige kvalitets forklæder til flotte priser. Udvalget er stort, kreativt og assorteret.

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  

- Husk, det du ikke finder på siden, har vi også! Vores dygtige medarbejdere sidder klar ved telefonen, hvis du har spørgsmål til vores sortiment.

Skal du overbringe en glædelig nyhed, eller ønsker du bare tøj med navn på?

Du vælger trykket, vi trykker!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service