" "

       Vi holder ferie ☀️Fra 12/7 - 21/7 begge dage incl. // Vi sender igen man. d. 22/7 📦
Bestil nu og få 10% på din ordre med koden: ferie (gælder ikke iforvejen nedsatte varer)🎉           
         

0 varer i din kurv
Menu

Pusletasker

Pusletasker til familien på farten
Den aktive børnefamilie er altid på banen. Døgnet rundt, og nærmest ude og hjemme på samme tid. Med en travl hverdag, hvor familien hurtigt har brug for at danne mange baser, er de smarte og veldesignede pusletasker verdens bedste løsning. Find den rigtige pusletaske blandt mærkerne That’s Mine og Babymoov.

-15 %
-15 %
-30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -15 %
Udsolgt

Pusletasker med multimange funktioner

Pusletasker i forskellige farver, størrelser og fra forskellige mærker - tjek selv vores flotte udvalg af pusletasker. En pusletaske et et must, når man som forældre er på farten. Du kan nemlig have alt til bleskiftet, madning og meget mere i din pusletaske. Du vil takke dig selv, når det hele er pakket og klar, og pusletasken bare skal over skulderen. Der er meget at holde styr på som forældre, så en pusletaske vil helt sikkert gøre hverdagen nemmere. 

Vi har et stort udvalg fra forskellige mærker. Du kan finde lige den type taske, der passer til dit behov. Vælg mellem forskellige mærker, farver og motiver.

Pusletasker med stor rummelighed

Vi vil gerne fremhæve That’s Mines løsning. Pusletaskerne fra That’s Mine er altså helt fantastiske. Vi kommer ikke udenom, at det er en flot designet taske, med en grad af funktionalitet på højeste plan. Pusletasken er kort sagt perfekt på farten. Du kan uden problemer have de essentielle ting med i din nye pusletaske. 

Der er for eksempel rigeligt plads i det store rum i midten til en puslemåtte - som du kan tilkøbe fra That’s Mine. De 4 adskilte rum, giver dig de bedste muligheder for at organisere dig ud af en hektisk hverdag. Bleer, cremer, sutteflasker og et par ekstra sæt kravledragter kunne sagtens være en del af indholdet. 

De smarte pusletasker fra That’s Mine fås i flere farver og mønstre. Den medfølgende justerbare taskerem, gør funktionaliteten optimal. 

Pusletasken med alt hvad hjertet begærer

Vi kan klart anbefale at lave en tjekliste til din pusletaske. Bevar det gode overblik over hvad der er smart at medbringe i din pusletaske. På den måde kan du med god samvittighed tage tasken over skulderen, når I skal afsted. 

Med en velorganiseret pusletaske, kan I være klar til at komme ud ad døren i en travl hverdag, med et øjebliks varsel. Når tasken er pakket rigtigt, er der ikke en situation som I ikke kan klare. Selv, når der bliver brug for en ekstra sut.

De lækre pusletasker fra That’s Mine er selvfølgelig designet i slidstærkt 100% bomuld. Den bløde taske er let at pakke og medbringe i barnevognen eller bag i bilen. Når den er tom, kan den klappes helt sammen, så den intet fylder i et skab. That’s Mine pusletasker er så holdbare, at du kan fortsætte med at bruge dem længe efter at den sidste ble er skiftet.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service