0 varer i din kurv
Menu

Swim Essentials

Swim Essentiels laver alt det du har behov for, når du skal på badeferie med familien. De har sjove baderinge og badevinger til børn, men samtidig har de praktiske svømmeveste, så dine børn kan bade sikkert. 
Deres designs er flotte og kvaliteten er i top hos Swim Essentials.

« 1

Badedyr og babypools - Swim Essentials lever for sommeren

Gyldne svaner, leopard- og pink panther svømmevinger, bemærkelsesværdige baderinge og babypools - Swim Essentials har det hele. Ja, endda spektakulære oppustelige flamingoer i XXL. Med Swim Essentials kan du let tage dig en dukkert i sommervarmen. 

Swim Essentials er kendte for deres eksklusive oppustelige badedyr, baderinge, svømmevinger og badebassiner.

Vi tør godt at sige, at det ikke er rigtig sommer før man ligger i bølgen blå. I soppebassinet, poolen eller ved strandkanten. Helst imens man krammer sit flotte oppustelige badedyr.

Eksklusivt oppusteligt badebassin som blød legebase

Vores oppustelige badebassiner fra Swim Essentials er bare praktisk i alle henseender. Anvendelsesmulighederne er kun begrænset af fantasien. I haven, på altanen, på stranden eller på campingpladsen. Kort sagt alle de steder hvor man trænger til at få dyppet fødderne eller tage sig en svalende dukkert. 

Ønsker du at tage til stranden med en større sikkerhed for dine helt små, er et oppusteligt badebassin en god idé. På den måde kan familien danne base omkring bassinet - og alle får en mulighed for at slappe af ved stranden. 

Kan du høre gyset, når dine børn bryder vandoverfladen eller dypper rumpen i vandbassinet? Far eller mor må også gerne snyde sig til at stikke tæerne i, imens der bliver holdt opsyn med de badende børn.

En tur i bølgen blå - med Swim Essentials 

Når sveden pibler frem, kan en kølende dukkert være det eneste man kan tænke på. Vand er verdens bedste legetøj for både store og små søskende. Specielt hvis det er kombineret med eksklusivt kvalitetslegetøj til stranden fra Swim Essentials.

Hvis du er ved stranden anbefaler vi, at baderinge og store badedyr monteres med en snor, så de ikke risikerer at blæse væk i sommerbrisen.

Swim Essentials er ren bade luksus 

Det hollandske firma Swim Essentials startede deres produktion i 2012. Deres ambition var at skabe et eksklusivt sortiment af oppustelige badedyr, børnepools og svømmetilbehør, tilgængeligt i hele Europa. 

Tanken var, at de store badedyr godt måtte se godt ud i poolen,ved stranden og på alle dine feriedestinationer. Vi garanterer, at du øjeblikkeligt kommer i feriestemning, når du ser de luksuriøse badedyr fra Swim Essentials. 

Alle produkter fra Swim Essentials er mærket, så du kan se hvem der har produceret de lækre badedyr. Logoet sidder, så du altid kan genkende et produkt fra Swim Essentials. 

Sikkerhed går hånd i hånd med Swim Essentials

Swim Essentials bør ikke anvendes uden opsyn af en voksen. Du bør være opmærksom på, at du skal følge producentens anvisninger i forhold til den korrekte anvendelse.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service