0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sistema Renew

Sistema Renew - Ultimativt miljøvenlig!
Når vi siger, at Sistema Renew er ultimativt miljøvenlig, er det fordi et stigende udvalg af deres produkter omfattes af et miljøprogram med fremtidsvisioner. 

Sistema er storproducent af plastprodukter og har en omfattende indflydelse på miljøet. Det har Sistema forstået til fulde - og det har de handlet på med deres Sistema Renew produkter. 

Sistema Renew er med deres genanvendelige plastprodukter i stigende omfang en del af Sistemas samlede alsidige sortiment. Sistema ved, at miljøbevidsthed og miljøvenlige initiativer er fremtiden. Der er god økonomi og miljøvenlig bæredygtighed i Sistema Renew.

Sistema Renew - En bæredygtig løsning

Kender du det karakteristiske “Sistema klik”. Det bringer smil, hygge og velvære, når man klikker låget af sit Sistema Renew produkt - Der er noget godt i vente!

Sistema Renew er et udvalg af forskellige genanvendelige madopbevaring produkter, der alle er fremstillet med et supplement af genbrugsplast i et vist omfang. Alle Sistema Renew produkter er fremstillet i mindst 30% genanvendeligt plast. Når du køber Sistemas Renew miljøvenlige produkter, er du med til at skabe et bæredygtigt miljø. 

Hvilke Sistema produkter er fremstillet i genanvendt plast?

Du kan med fordel gå på jagt i vores brede og alsidige sortiment af Sistemas produkter. De steder hvor det er nævnt, består produkterne af minimum 30% genbrugsplast. 

Vi kan for eksempel nævne vores seje Sistema Snack Attack opbevaringsboks som består af 67% genbrugsplast!

Eller se vores Sistema Renew Sampak, hvor yoghurtbægrene er fremstillet af 68% genbrugsplast, drikkeflasken er af 69% genbrugsplast og Bento madkassen består af 72% genbrugsplast. Sistema Renew produkter bringer smilet frem i den miljøbevidste børnefamilie!

Sistema Renew - Miljøvenlig opbevaring

Sistema Renew er en ny standard for opbevaring af fødevarer. De smarte Sistema opbevaringsbokse er selvfølgelig fremstillet i et fryser og mikrobølgeovn sikkert materiale. Det giver dig en sikker og praktisk mulighed for at nedfryse, opbevare, opvarme og genopvarme din mad til den foretrukne temperatur. 

Sistema Renew - Den miljørigtige opbevaring af fødevarer

Sistemas alsidige varesortiment er miljørigtig på alle måder. Alle Sistemas produkter er selvfølgelig fremstillet i fødevare sikre BPA- og Phthalat-fri materialer. De vel gennemtænkte plastprodukter er i stigende grad fremstillet med genanvendeligt plast.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service