0 varer i din kurv
Menu

Sengetøj, dyner mm.

Dyner og puder til børn

Dyne til baby, pude til junior og meget mere. Hvis du leder efter en allergivenlig og økologisk pude til dine børn er du havnet det rigtige sted. Vi har et stort udvalgt af økologiske puder og økologiske dyner fra Cocoon, så du kan finde lige det, du står og mangler.

Du finder også økologiske lagner, madrasser og topmadrasser, som også er allergivenlige og gode for miljøet. Du kan derfor roligt lade dine børn sove trygt om natten med disse kvalitets dyner og puder. 

Indholdet i dynerne og puderne fra Cocoon er kapok, som er et naturfiber. Det regulerer varme og fugt, hvilket gør nattesøvnen meget mere behagelig for både voksne og børn. 

Se vaskeguiden her. 

-11 %
-7,14 %
-30 %
-6,25 %
-10 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -15 %
Udsolgt -10 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -20 %
Udsolgt -4,55 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -10 %
Udsolgt -26,48 %
Udsolgt

Kapok dyner og puder

Kapok dynerne og puderne fra Cocoon er 100% økologiske, og deres bomuld er også økologisk certificeret. Fordelen ved kapok puder og dyner er, at de er åndbare, varmeregulerende og fugttransporterende. Det er helt perfekt til børn, der enten sveder eller fryser meget i løbet af natten. 

Kapok er silkebløde naturfibre, som har et stort indhold af naturlig voks, lignin og et bitterstof, der gør at skimmel, bakterier og lign. ikke kan lave i fiberen. Derfor er kapok allergivenligt og hygiejnisk at sove med. 

Kapok dyne til baby

Nyfødte og små børn, kan have svært ved at regulere deres kropstemperator, når de sover. Derfor er de ånbare og varmeregulerede dyner og puder fra Cocoon det helt rigtige valg for dig. Søvnen vil blive dyb og behagelig, uden ubehagelige svedeture. En god søvn er vigtig for babyer og børn, og med dyner og puder fra Cocoon, får de små helt sikkert et godt sovemiljø. 

Sengetøj til baby og børn

Leder du efter sødt og lækkert sengetøj til den lille? Her finder du et udvalg af forskelligt sengetøj både til baby og junior. Vi har også lagner og vådliggerlagner, så du er dækket helt ind. 

Gamchas sengetøj er ikke kun en fryd for øjet, det er ekstremt blødt og lækkert, og så er det økologisk. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service