0 varer i din kurv
Menu

Kreativ leg

Velkommen til kategorien “Kreativ leg”. Når legen kommer over dig og de kreative aktiviteter presser sig på - så er denne kategori det helt rette sted. Gå amok i Kreativ leg. Find inspiration til den hyggelige stund med perleplader, farvekridt og meget andet. Babaduts udvalg af kreative sæt til tidsfordriv og avanceret hygge er bredt og alsidigt. 

Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
Nyhed!
-10,01 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Kreativ leg for kreative sjæle

Se for eksempel vores seje udvalg fra SES Creative. Udfold dine kreative evner med bemalede dekorationssten. Lad dine børn skabe sjove, fjollede og billedskønne sten med motiver - der kan pynte på hylden eller gives væk som gaver til bedsteforældrene. Vi garanterer, at der er leg i timevis.

Udenfor vores kategori “Kreativ leg” må vi lige henlede din opmærksomhed på vores Skum legegulve.  Skum legegulve er stedet hvor de små hygger, putter og leger. Det bløde skumlegegulv skaber de bedste muligheder for at lege vildt uden at slå sig - eller ligge helt stille imens en voksen læser en historie. Du arrangerer bare et par puder - så er hyggestunden i gang. Den lille middagslur kan også tages på dit legegulv. Er skumgulvet placeret centralt, kan din mor og far have et øje på hvordan du har det - også imens de foretager sig andre ting. 

Vi har sammensat et udvalg af produkter til dig, baseret på helt almindelige familiers gode erfaringer med kreativ leg og gode legeaktiviteter. Se for eksempel vores udvalg af puslespil, malebøger og opgavebøger. Vores sortiment spænder vidt. Perlepladerne fra Hama er både kreative og dekorative. Perleplader skaber det gode samvær omkring en hyggelig aktivitet. 

De gode løsninger til den næste hyggestund ligger lige her på Babadut. Tag en kop kaffe eller the og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af kvalitetsprodukter.

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering.  Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service