0 varer i din kurv
Menu

Hårspænder

Hårspænder til børn og voksne
Her finder du vores store udvalg af hårspænder til børn og voksne. Pynt dit og dit barns hår og føl dig ekstra fin! Vi har både hårspænder til hverdag og fest. Time to shine!

-30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -30,01 %
Udsolgt -30,01 %
Udsolgt -30,01 %
Udsolgt

Hårspænder - sæt det korte og lange hår op

Uanset om du har kort eller langt hår, så er hårspænder en hurtig og smart måde at sætte dit eller dit barns hår op på - hårspænder er en central del af jeres garderobe. Når der dyrkes sport, når i er på udflugt eller når håret bare skal holdes væk fra panden og øjnene, så er hårspændet det nødvendige accessory, der bør være lige ved hånden.

Hårspændet kan bruges til hverdag og til fest. Når dit udseende skal have det sidste touch, eller når det bare skal være praktisk og gå lidt stærkt. 

Hårspænder - når der skal kulør på din hverdag

Sæt kulør på din hverdag og dit udseende på en let og elegant facon med dine hårspænder.

Se vores flotte udvalg af hårspænder med de sødeste små hårsløjfer fra By Stær og fra Mimi & Lula

Hårspænder kan altid medbringes i tasken eller i bilen - klar til når du har overskud til at pynte dig - eller når det er praktisk at holde håret væk fra ansigtet. Med det brede udvalg af hårspænder, har du altid muligheden for konsekvent at bringe de små flotte detaljer sammen på en ny og stilfuld måde. 

Du bør tjekke vores samlede udvalg af hårpynt fra By Stær og Mimi & Lula. Det omfatter også hårbøjler med tyl og endda hårbøjler med perler og smykkesten - smukkere og mere stilsikkert kan det ikke blive.

Vi vil selvfølgelig gerne henlede din opmærksomhed på vores øvrige sortiment af hår accessories - vi har også hårpynt som hårbøjler, hårclips, sløjfespænder, hårsløjfer og hårelastikker, til både børn og voksne. 

Flotte hårspænder fra By Stær og Mimi & Lula

De flotte og nænsomme hårspænder fra By Stær og Mimi & Lula er hårpynt fra øverste hylde. Vores accessories til det smukke og velplejede hår skaber nye rammer for hvor nemt det er, at sætte det sidste touch på en flot garderobe. 

Med hårspænder behøver du ikke at gå på kompromis med pris, kvalitet og design. Hårspænderne fra By Stær og Mimi & Lula er den nænsomme, prisbevidste og stilsikre løsning på en “Bad Hair Day”.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service