0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Puslespil

Puslespil er lig med hygge

Tidligt eller sent, når solen skinner, eller når det regner og sner. Puslespil er altid lig med hygge. De kan lægges et utal gange og fryden ved at lægge sidste brik udebliver aldrig - at lægge puslespil er en aktivitet som bare bliver ved med at give. Lad dine puslespil ligge et centralt sted i dit hjem, så I altid kan lægge et par brikker i forbifarten. Et puslespil kan nemt blive til et familieprojekt som kører over mange dage - afhængigt af hvor mange brikker det består af. 

Stimulerende puslespil til børn

Med vores flotte og farvestrålende puslespil fra f.eks. Mudpuddy stimuleres dit barns finmotorik, rum- og retningssans, form- og farvegenkendelse, tålmodighed og hukommelse. Dine børn laver stimulerende hjernegymnastik, imens de lægger puslespil. 

Puslespil for børn 2+ år

I vores puslespil pakke finder du 4 sæt lærerige puslespil. De udfordrende puslespil kan let anvendes til børn fra 2+ år. Tilpas sværhedsgraden med de forskellige puslespil. De små puslespil har henholdsvis 4, 6, 9 og 12 brikker, hvor sværhedsgraden stiger tilsvarende. 

De søde og fantasifulde puslespil har tematiske motiver med dyr som transporterer sig i helikopter, bus, lastbil og med båd. 

Puslespillene er fremstillet af 90 % genbrugspapir. Skulle brikkerne blive bidt i, er det ikke noget problem. Brikkerne er nemlig trykt med giftfri og sojabaseret blæk. 

Det kraftige karton sikrer at brikkerne ikke bøjes og knækker så let. De kraftige brikker styrker dit barns finmotorik og sikrer, at det er nemt at gribe om puslebrikkerne. 

Transportabelt magnetisk puslespil med enhjørninger

Transportable magnetiske puslespil med smukke enhjørninger. Det bliver ikke bedre. De magnetiske puslespil fra Mudpuppy er fremstillet i en god kvalitet, som kan anvendes på gulvet, på bordet eller på farten. Lad puslespillene udfordre dine børn på koncentrationsevnen og vedholdenheden. 

Ventetiden går mere gelinde, med gode og hyggelige aktiviteter. Puslespillet med enhjørninger fra Mudpuppy indeholder to puslespil og en bog. 

Alle dele er magnetiske og lægges inde i bogen, så der er styr på brikkerne. Dit barn kan sagtens lave sit puslespil på stranden, i haven eller på flyveturen. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service