0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Børnepools

Sol og sommer! Endelig et det tid til at hygge i haven og plaske rundt i en skøn børnepool. Vi har et stort udvalg af både almindelige, men også sjove og skøre pools til børn. 

Børnepool - Tag en dukkert i sommervarmen

Når solen bager og det er rigtig sommer, er det dejligt med en børnepool. De fleste børn ville elske et soppebassin eller en børnepool i haven, på terrassen eller på altanen. 

Når sveden pibler frem, kan en kølende dukkert være det eneste man kan tænke på. Vand er verdens bedste legetøj for både store og små søskende. Specielt hvis det er kombineret med kvalitets legetøj til strand og sand. 

Kan du høre gyset, når dine børn bryder vandoverfladen eller dypper rumpen i vandbassinet? Far eller mor må også gerne snyde sig til at stikke tæerne i, imens der bliver holdt opsyn med de badende børn.

Oppustelig babypool som blød legebase

Vores oppustelige babypool er bare praktisk i alle henseender. Anvendelsesmulighederne er kun begrænset af fantasien. Brug den i bruseren, som en blød legeplads imens I bader. I strandkanten, mens de større børn skal ud i bølgen blå. Eller som legebase med bolde og andet legetøj hjemme i stuen.

Smart oppusteligt badekar fra Babymoov

Til bruseren eller badesituationen kan vi også anbefale vores oppustelige badekar fra Babymoov med sæde. En god løsning, hvis man vil sikre at den lille sidder bekvemt og sikkert i badet. Det oppustelige badekar kan anvendes helt fra fødslen, når du placerer dit barn i det smarte sæde. Badekarret er i øvrigt nemt at opbevare, når det ikke anvendes. 

Oppustelige børne badebassiner 

Børnebassiner fra Bestway med rutchebane og palme kan anvendes af de helt små børn. Den lave kant sikrer, at dit barn let kan komme op i bassinet. Der er plads til at pjaske, soppe og sprøjte med vand - i en børnesikker vanddybde. Vi anbefaler, at du placerer bassinet på en græsplæne eller på et blødt tæppe på terrassen.

Skyggetelt fra LUDI

Ønsker du at skærme dit barn for solen, bør du tjekke vores smarte skyggetelt Pop up UV-telt med soppebassin fra LUDI. De helt små må ikke opholde sig i direkte sol. Det smarte Pop up UV-telt har en beskyttelsesfaktor på 50+. Kombinér med en god solcreme, så er du helgarderet for røde skuldre.  

Børnebassin til de større børn

Placer dit badebassin fra Bestway i en skyggefuld del af haven. De større børn kan bruge vore flotte badebassiner fra Bestway til at tage den kølende maveplasker - den svalende dukkert eller som udgangspunkt for en herlig vandkamp. Bemærk, at børnepoolen fra Bestway kan købes med de populære billeder fra Spiderman eller med Disney prinsesser.

Sikkerhed omkring en børnepool

Der er en række punkter, som du bør være opmærksom på, når du anskaffer dig en børnepool til dine børn. 

Alle vore badebassiner bør ikke anvendes uden opsyn af en voksen.

Du bør også være opmærksom på, at du skal følge producentens anvisninger i forhold til den korrekte vandstand.

Det er desuden vigtigt at soppebassinet har den rigtige kanthøjde i forhold til dit barns alder og husk at tømme bassinet, når I er færdige med at lege.

Se desuden vores udvalg af Svømmeveste, Svømmebriller og Svømmevinger.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service