0 varer i din kurv
Menu

SoYoung

SoYoung laver de flotteste køletasker, der kan bruges af hele familien. Med smart bærestrop, så den er nem at have med i skole eller på arbejde. Hold din madpakke kold med en af vores køletasker og køleelementer fra Canadiske SoYoung. 

Udsolgt

SoYoung køletasker til børn og voksne

SoYoung er et Canadisk kvindeejet brand, der laver de flotteste køletasker til børn. Køletaskerne er i super god kvalitet og har de fineste print. Du kan også roligt bruge en Soyoung køletaske som voksne, da mange af deres motiver også falder i de voksnes smag. 

Når du køber en Soyoung køletaske får du en køletaske med strop. Dette gøre den meget nemmere at bære fra a til b. Over skulderen med den og så er du klar til at spise en kold madpakke senere på dagen. 

Køletasker til skolen og børnehaven

Er turen til skolen, børnehaven eller arbejdet lidt lagt, og ønsker du at madpakken forbliver kold? Så er en køletaske løsningen for dig. Madpakken holder sig nemlig koldere i længere tid, når du benytter dig af en Soyoung termotaske. Skal du være helt sikker på at madpakken holder sig kold længst muligt, kan du tilføje et køleelement til tasken. På Babadut.dk har vi en masse forskellige køleelementer

Ikke alle skoler tilbyder et køleskab til børnenes madpakker, derfor er en køletaske til børn et must. Der er ikke noget værre end en lun leverpostejsmad med slatne agurker på. Hold dit barns madpakke frisk og lækker med en køletaske fra Soyoung. 

Soyoung termotasker med smarte funktioner

Som sagt følger der en skulderstrop med til køletaskerne fra Soyoung. Derudover har termotaskerne andre smarte funktioner. Du kan for eksempel også tage det insulerende materiale ud af tasken for nem rengørring. Hvis dit barn har fået krummer eller andet ned i selve køletasken, kan du nemt tage det insulerede materiale op og tørre det af. Nu er tasken klar til at blive brugt igen. 

Soyoung ved godt at deres tasker med tiden kan få lidt pletter hist og her. Så hvis du føler, at din Soyoung køletaske trænger til en større rengørring, kan du blot smide tasken i vaskemaskinen på et skånsomt program. 

På bagisden af køletaskerne er der en lomme. Denne lomme er perfekt til en serviet, bestik eller andet. 
Soyoungs produkter er helt uden BPA, Bly, PVC og Phtalater - så du kan roligt bruge den til dig selv eller give dine børn den med i skole uden at frygte for farlige kemikalier. 

Køleelementer fra SoYoung

Tilføj et køleelemt til din køletaske for at holde maden kold i længere tid. Du kan f.eks. tilføje et køleelement fra SoYoung, der matcher din køletaske. 

Indholdet i Soyoungs køleelementer er vand, så de er helt fri for gift. Hvis du ønsker at rengøre dit køleelement, kan du tage indholdet ud og vaske det ydre under vandhanen. Dette er hurtigt og nemt i en travl hverdag med mange madpakker. 

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service