0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Solsejl til barnevogn

Beskyt de små mod solens farlige stråler. Et solsejl dækker for solen, når i er på tur med klapvognen.

Solsejl - En sikker plads i skyggen

Alle vore solsejl til barnevogne og klapvogne foldes problemfrit sammen og medbringes som den ultimative sikre plads i skyggen. Solbeskyttelsen gælder naturligvis ikke kun, når solen brager ned fra en skyfri himmel. Det gælder i lige så høj grad, når der er overskyet. En sommerdag med skyer på himlen kan snyde de fleste - og ender let med røde arme og skuldre.

Solsejl med UV-beskyttelse

Når solen bager, er det super vigtigt at danne base på en sikker og skyggefuld måde. Takket være det smarte design kan vore solskærm til barnevognen nemt anvendes i haven, ved stranden eller bare på udflugt ud i det blå. Du klikker solsejlet på, og så er afskærmningen sikret.

UV-beskyttelsen fra solskærmen giver beskyttelse for solens stråler, svarende til faktor 50. Det vil sige, at dit barn er sikret uanset om det er formiddag, eller når solen står på sit højeste. 

Det dejlige solsejl danner base og er ideelt som hyggested eller hule med masser af plads til at sove eller til at hygge sig med sutten.

Solsejl til barnevognen fra Reer

Når den lille familie er på udflugt eller på farten, er der fri mulighed for at gøre et stop, når den lille har brug for en lur. Ude af solens direkte UV-stråler.

Se for eksempel det smarte solsejl fra Reer. Du har solbeskyttelse svarende til faktor 50. Men skulle den lille have behov for at kigge ud, imens I ruller ud i sommervarmen, kan du åbne det lille praktiske vindue. 

Solskærm med insektnet

Se også vores smarte solskærm fra Babytrold. Overdækningen er en smart løsning, hvis dit solsejl skal virke som insektnet også. Klik det på din klapvogn eller barnevogn og skærm for sol, vind, insekter og sandfygning. Når den lille har det godt, kan alle slappe af i solen, på de præmisser der giver bedst mening.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service