0 varer i din kurv
Menu

Playgro

Playgro gør sig særligt umage
Playgro er inspireret af børnenes leg. Derfor er deres legetøj til de små i topklasse. Playgros fantastiske team af produktudviklere, industrielle designere, grafiske designere og illustratorer er konstant på nye eventyr. 
Det kreative team designer produkter, der giver baby mulighed for at tænke, se, lytte og bevæge sig - og vigtigst af alt - smile.

Udsolgt
Udsolgt

Playgro ønsker at stimulere til mere leg

Playgro blander værdifuld indsigt med førende teknologi for at skabe legetøjs produkter, der opfylder behovene hos både forældre og babyer over hele verden. Deres legetøj er tilpasset, så barnets vækst, udvikling, komfort og positive stemning er i højsædet. 

Alle børns udviklingsrejse er et fælles projekt for de små og for forældrene. Godt legetøj gør bare hver dag sjovere, nemmere, roligere og gladere for både baby og forældre.

Playgro startede med en idé

De første initiativer til Playgro startede i Melbourne i Australien. De første idéer byggede på at skabe udviklende legetøj til spædbørn. Legetøj som er designet til at hjælpe baby med at udvikle vigtige færdigheder gennem leg. 

Efter 25 år er Playgro vokset til en stor virksomhed i stadig vækst. Idéerne udklækkes stadig og viften af intelligente produkter udvides. 

I dag er Playgro vokset fra en beskeden begyndelse i Melbourne til en succesfuld international virksomhed - Playgro elsker at dele deres gode idéer med børnefamilier i hele verden.

Playgro er selvfølgelig også kvalitet & sikkerhed

Playgros kvalitetskontrol team er ekstremt årvågent. De kontrollerer altid, at deres produkter er sikre for babyer. Alt Playgro legetøj gennemgår en streng kvalitetskontrol og sikkerhedstest. 

Playgro tester alt legetøj og opfylder alle krav efter europæiske standarder. Det siger sig selv, at Playgro Legetøj er Phthalatfrit, Blyfrit og BPA-frit.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service