OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Reflekser

Børn skal lære at begå sig i trafikken, så vi kan sende dem afsted med ro i maven. Det kan vi heldigvis sagtens, når morgenerne er lyse, og alle cyklister og fodgængere er lette at se. Det bliver dog hurtigt en anden sag, når efteråret går på held, og det bliver lyst sent og mørkt tidligt. 

Uanset om vi er ude i trafikken med børnene, eller om de er blevet så store, at de sagtens kan gå eller cykle alene til og fra skole, så er det vigtigt, at vi klæder dem ordentligt på til det. Derfor finder du, her hos os, et stort udvalg af reflekser og trafikveste, så dine børn kan ses tydeligt, når de begår sig i trafikken. 

Hvilke reflekser har du brug for?

Reflekser er ikke kun positivt for vores sikkerhed. Du kan være sikker på, at billisterne vil sætte pris på, at du og din familie er nemme at se i mørket – det giver nemlig ro på for chaufføren.

I vores sortiment finder du trafikveste, men også refleksbånd, der kan placeres på arme, ben og eventuelt barnevognen. Du kan altså sørge for, at både du og dine børn bliver set i trafikken med produkter her fra Babadut.