0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Reflekser

Børn skal lære at begå sig i trafikken, så vi kan sende dem afsted med ro i maven. Det kan vi heldigvis sagtens, når morgenerne er lyse, og alle cyklister og fodgængere er lette at se. Det bliver dog hurtigt en anden sag, når efteråret går på held, og det bliver lyst sent og mørkt tidligt. 

Uanset om vi er ude i trafikken med børnene, eller om de er blevet så store, at de sagtens kan gå eller cykle alene til og fra skole, så er det vigtigt, at vi klæder dem ordentligt på til det. Derfor finder du, her hos os, et stort udvalg af reflekser og trafikveste, så dine børn kan ses tydeligt, når de begår sig i trafikken. 

Hvilke reflekser har du brug for?

Reflekser er ikke kun positivt for vores sikkerhed. Du kan være sikker på, at billisterne vil sætte pris på, at du og din familie er nemme at se i mørket – det giver nemlig ro på for chaufføren.

I vores sortiment finder du trafikveste, men også refleksbånd, der kan placeres på arme, ben og eventuelt barnevognen. Du kan altså sørge for, at både du og dine børn bliver set i trafikken med produkter her fra Babadut. 

Reflekser - Det er smart at blive set

Den sikre vej til at begå sig i trafikken er ved at sørge for at man bliver set. I de mørke aftentimer, hvor dine børn skal cykle eller gå hjem fra fritidsaktiviteter og kammerater er det vigtigt, at dine børn har reflekser på. Med en refleks er du synlig på 140 til 400 meters afstand - uden refleks kan du ses på 25 meters afstand. Afstanden og reaktionstiden tæller!

Når dine børn skal begå sig i trafikken, er det vigtigt at de husker reflekserne. På en mørk cykelsti eller en uoplyst vejstrækning kan reflekserne lyse op og skabe den nødvendige opmærksomhed og agtpågivenhed.

Smarte refleksbånd med LED lys fra Reer

Uanset om vi er ude i trafikken med børnene, eller om de er blevet så store, at de sagtens kan gå eller cykle alene til og fra skole. Så er det vigtigt, at dine børn er klædt ordentligt og trafiksikkert på. Gerne med smarte reflekser som bogstaveligt talt er lige ved hånden. 

Vores refleksbånd med LED lys fra Reer skaber et flimrende, blinkende eller konstant lys, som supplement til det traditionelle refleksbånd.

Det praktiske refleksbånd med LED lys kan let opbevares i en taske eller lomme, indtil det skal tages i brug. Med det smarte “Snap-Wrap” system klikkes refleksbåndet let omkring anklen eller håndleddet. 

Dine børn kan ses klart og tydeligt op til 500 m væk.

Reflekser er lig med øget trafiksikkerhed

Når dine børn begiver sig rundt i bybilledet sammen med dig, eller på egen hånd, er det vigtigt, at de får lært trafikreglerne. De skal selvfølgelig selv kunne bedømme trafikken, og gå eller cykle de rigtige steder. Reflekserne er med til at gøre dem ekstra synlige i trafikken, så andre trafikanter kan passe godt på dem også. Derfor finder du, her hos os, et stort udvalg af reflekser og trafikveste, så dine børn kan ses tydeligt i mørket. 

Vores runde refleks fra Reer kan bruges på forskellige måder. Den smarte karabinhage er praktisk, når du vil hænge refleksen på din taske eller på barnevognen. 

Smarte kaleche reflekser til barnevogn og klapvogne

Du kan med held markere din barnevogn eller klapvogn med vores smarte kaleche refleks overtræk fra Tullsa. Du sikrer dig imod at blive overset i trafikken, når solen går ned og gadebelysningen tager over. 

Vores refleks klistermærker er desuden et godt supplement. Placer dine refleks klistermærker på siden af barnevognen, på de sider som vender ud mod trafikken. De kan selvfølgelig også sættes på tasker og på tøj.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service