0 varer i din kurv
Menu

Legemad

Her finder du vores udvalg af legemad til børn. Nu skal børnene blot slippe fantasien løs og finde på sjove retter de kan lave med deres nye legemad i træ. Al vores legemad er i super god kvalitet og er fri for farlige giftstoffer. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Lav alverdens retter med legemad

Har du en kommende kok i familien, som elsker at lege med legemad? Så er du havnet det helt rigtige sted. Her har vi nemlig samlet vores store udvalg af legemad fra forskellige mærker. Vi sørger for at kvaliteten er i top, så du ikke skal bekymre dig om det. Det er netop også derfor vi har valgt legemad i træ. Legemad i træ kan nemlig holde til meget mere end det umoderne legemad i plast. Legemad i træ holder bare!

Designet skal selvfølgelig også være i top. Legemad skal nemlig se realistisk ud, så børnene virkelig føler at de laver rigtig mad i deres legekøkken. 

Hvad skal vi lege?

Hvilke muligheder er der så med legemad? Der er et hav af idéer til sjove lege børn kan lave med deres legemad. Det kan være de leger far, mor og børn og skal servere aftensmad for familien. Måske ejer dit barn sin egen restaurent og skal servere lækker gourmetmad for gæsterne i restaurenten. Måske har du en kommende bager i familien, der ønsker at sælge brød og kager. På en varm sommerdag kan der også serveres is fra isboden, så hele familien kan køle ned.

Der er virkelig mange muligheder for leg i timevis, hvis du giver dit barn legemad. Og så kan det være super lærerigt, hvis du fortæller om madvarene og om hvordan man håndterer redskaberne i et køkken. Det kan faktisk hjælpe med at undgå uheldige situationer i det rigtige køkken. 

Legemad i god kvalitet

Vi har som salgt valgt at sælge legemad i træ, da vi mener, at det helt klart kan ses på kvaliteten af produktet. Legemaden skal holde til at blive tabt og brugt igen og igen, derfor er træmad er sikkert valg, når det kommer til legemad. 

Derudover vælger vi selvfølgelig også kun legemad uden farlige giftstoffer. Malingen skal ikke indeholde ting vores børn ikke kan tåle. Derfor er legemaden også CE godkendt og testet. 

Jabadabado mener i øvrigt, at deres legemad er i så god kvalitet, at det burde kunne gå videre til næste generation. Så der får du altså virkelig noget trælegetøj for pengene. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service