0 varer i din kurv
Menu

Barbie tema

En af de mest kendte dukker til børn, ja det er altså Barbie. Og hun er også skøn. Er i helt vilde med Barbie derhjemme, og ønsker den lille sig en Barbie fødselsdag? Her finder du Barbie tallerkner, krus og meget andet godt til fødselsdagen. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Barbie temafest - smukfest i god stil

Smukke Barbie holder sig godt. Hun er fra 1959 og ser ikke en dag ældre ud. Firmaet Mattel skabte en bestseller som skulle gå over i historien. Ingen kan undsige sig at vide hvem Barbie er. 

Det vilde er, at nu kan du holde din helt egen Barbie temafest. Til årets fødselsdagsfest eller til veninde partyet. Mattel, som ejer Barbie konceptet har den filosofi, at der ingen grænser er for hvad man kan ønske sig at blive. Det gælder også til din populære og bjergtagende Barbie temafest.

Barbie temafest til alle anledninger

Barbie Universet har taget verden med storm - det har vores Barbie kageprint og Barbie fest udsmykning også. 

Det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når den flotte Barbie kageprintede kage kommer på bordet. Sammen med de Barbie-udsmykkede paptallerkner, servietter, papkrus og Barbie slikposer. 

Barbie temafest er bare en drøm der bliver til virkelighed!

 

Barbie sukkerbilleder - kagepynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et lille Barbie pointløb til festen, er Barbie muffins med de eventyrlige og smukke Barbie motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En serie kageprintede Barbie muffin sejrskager, med sukkerprintede billede til vinderholdet? 

Skal gæsterne have mulighed for at møde op klædt ud som Barbie og Ken? Hun har igennem tiden haft mange forskellige tøjstile og jobs. Vi tør godt at sige, at Barbie altid har været et ikon for stil og mode. Hendes elegance og stil har igennem tiderne afspejlet modeverdenens nyeste look. 

Gæsterne og fødselaren kan nu selv få den drømmeagtige oplevelse af at spille rollen som Barbie som balletdanser, læge, advokat eller havfrue - du bestemmer selv!, 

Barbie kageprint

Nu kan du skabe en eventyrlig fødselsdagsfest. Bestil hele Barbie pakken fra vores webshop og få frie hænder til at arrangere resten af fødselsdagsfesten. Med det flotte service kan du have smukke Barbie komme med til fødselsdagsfesten, præcis som du ønsker det. 

Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan festen og dagen skal se ud. Dekorér kager og bordet med vores færdigtrykte tematiserede Barbie motiver. Det bliver den største succes!

Barbie fest udsmykning kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot Barbie tema.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service