0 varer i din kurv
Menu

Sistema Brilliance

Sistema Brilliance opbevaringsboks bringer smilet frem
Kender du det karakteristiske “Sistema klik”. Det bringer smil, hygge og velvære, når man klikker låget af sin Sistema Brilliance opbevaringsboks - Der er noget godt i vente!

De glasklare stabelbare Sistema Brilliance opbevaringsbokse er fantastiske containere til dit køleskab. De glasklare og plet bestandige bokse giver dig det nødvendige overblik over din mad i køleskabet eller i fryseren. Sistema Brilliance er perfekt til den alsidige opbevaring af frugt, kød og grøntsager - uden at kontaminere de enkelte råvarer. Smart og enkelt.

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Sistema Brilliance - tidsbesparende og økonomisk

Sistema Brilliance bokse hjælper dig med at spare tid og økonomi. Dit køleskab er altid rent og pænt, fordi de 100% lufttætte og lækagesikre containerne holder maden helt adskilt - også selvom maden er flydende. 

Med Sistema Brilliance kan du hurtigt og sikkert rydde aftensmaden af bordet. Salat, kød og gemyse kommer let i hver sin boks og ind i fryseren eller i køleskabet - Så er aftensmaden klar igen i morgen. 

De glasklare beholdere sikrer, at du holder styr på hvad du opbevarer i køleskabet. Det gode overblik giver det nødvendige flow i at nedbringe din husstands madspild. 

Sistema Brilliance er tidsbesparende, økonomisk og nedbringer madspild - det er svært at få armene ned!

Sikker transport og opbevaring af din mad

Med Sistema Brilliance opbevaringsbokse kan du transportere mad på måder du ikke kunne før. Sauce, suppe eller din kendte favorit grydesteg. Sistema Brilliance er 100% lækagesikker og tåler varmen fra din tilberedte mad - også under genopvarmningen i mikrobølgeovnen. Bemærk, at Sistema Brilliance kan indstilles i låget, så den varme damp lukkes ud - behold låget på boksen og undgå en tilsprøjtet mikrobølgeovn.

Du kan nu medbringe din mad og håndtere den uden at skulle bekymre dig om transporten. Med flere Sistema Brilliance opbevaringsbokse kommer din bil ikke til at lugte af grydesteg og din taske er ikke plasket til i sovs og kartofler, når du når frem til destinationen på grund af de hermetiske og lækagesikre bokse. 

Sistema Brilliance - Brugervenlige containere, der gør livet lettere

Sistema Brilliance er en ny standard for opbevaring af fødevarer. De smarte Brilliance opbevaringsbokse er selvfølgelig fremstillet i et fryser og mikrobølgeovn sikkert materiale. Det giver dig en sikker og praktisk mulighed for at nedfryse, opbevare, opvarme og genopvarme din mad til den foretrukne temperatur. 

Husk, at du sagtens kan opvarme mad flere gange. Du skal bare sørge for at opvarme maden til minimum 75 grader, så maden ikke indeholder sygdomsfremkaldende bakterier. Portions inddel og opvarm eventuelt en lille del af maden ad gangen. 

Sistema Brilliance opbevaringsbokse - Miljøvenlig opbevaring af fødevarer

Sistemas alsidige varesortiment er miljøvenligt på alle måder. Det er selvfølgelig fremstillet i fødevare sikre BPA- og Phthalat-fri materialer. 

Gode råd om anvendelse og vedligeholdelse af Sistema BrillianceKontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service