0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sistema Klip It Plus

Sistema Klip It Plus - den perfekte opbevaringsboks 

Sistema Klip It Plus er den perfekte opbevaringsboks til salater, resterne af aftensmaden eller ingredienser som skal opbevares i fryseren eller køleskabet. Med det karakteristiske “Sistema klik” organiserer du let din mad i de smarte Sistema Klip It Plus bøtter. 

De stabelbare Sistema Klip It Plus opbevaringsbokse er fantastiske containere til dit køleskab og din fryser. De plet bestandige bokse giver dig det nødvendige overblik over din mad. Sistemas bøtter er perfekt til den alsidige opbevaring af frugt, kød og grøntsager - uden at kontaminere de enkelte råvarer. Smart og enkelt.

Sistema Klip It Plus til syltede agurker og frugt

Med dit Sistema Klip It Plus kan du gå helt agurk i hjemmesyltede grøntsager og frugt. Nu kan du sylte frugt og grønt fra haven og let opbevare det hele i passende containere i dit køleskab eller i dine køkkenskabe. Med din Sistema beholder særligt tilpasset hjemmesyltning løfter du den smarte rist med hank op, så væsken løber fra - så du nemt kan tage de syltede agurker eller frugter fra beholderen. 

Sistema Klip It Plus saftevandskande

En bestseller i Sistemas univers er helt klart Sistemas Klip It Plus saftevandskande på 2 liter. De smarte vandkander kan stå permanent i køleskabet, så din familie altid har iskoldt vand, juice og saftevand. Vandkandens smarte og funktionelle design giver dig en praktisk mulighed for at medbringe drikkelse på stranden eller på bilturen. Med det smarte låg undgår du desuden spild ved transporten.

Undgå madspild med Sistema Klip It Plus

Sistema Klip It Plus nedbringer dit madspild. Det smarte Sistema opbevaringssystems containere hjælper dig med at skabe overblik over hvad du opbevarer i fryseren eller i køleskabet. 

De lufttætte bokse forlænger dine råvarers levetid og holder din mad frisk i længere tid.

Det gode overblik skaber et passende flow i dit forbrug, så du overholder udløbsdatoer og sidste anvendelsesdato. Det er både økonomisk besparende og miljømæssigt forsvarligt. 

Sistema Klip It Plus opbevaringsbokse - Miljøvenlig opbevaring af fødevarer

Sistemas alsidige varesortiment er miljøvenligt på alle måder. Det er selvfølgelig fremstillet i fødevare sikre BPA- og Phthalat-fri materialer. Du kan bruge dem igen og igen, og slipper for at bruge engangsplast.
Sistemas opbevaringsbokse er også lette at pakke og stable, når du ikke anvender dem til opbevaring af mad. 

Med Sistemas produkter er der altid noget godt i vente!

 Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service