0 varer i din kurv
Menu

Plakater

Køb børneplakater online til børneværelset
Nu kan du købe vore flotte, dekorative plakater online til børneværelset her på Babadut. Vi betegner vores plakat serie med dyremotiver som en salgssucces. Vores udvalg af plakater er små kunstværker som giver behagelige, enkelte og elegante bidrag til indretningen af dine børns værelser. Du finder alle vore søde plakater til overkommelige priser. De superflotte plakater kan nydes i børneværelset, i puslerummet eller i legeværelset.

Plakater til den flotte indretning af børneværelser

På Babadut kan du hente inspiration til hvordan du kan sammensætte indretningen af dine børneværelser. Børneplakater på væggene med dyremotiver vækker altid begejstring og brede smil. Nærhed og tryghed. 

Tjek også vores flotte udvalg af interiør i vores Børneværelse kategori. Her finder du blandt meget andet Legegulve, Sengelamper, Uroer, Opbevaringssystemer - og meget meget mere.

Børn på plakat safari 

Smukke dyreplakater sender hele familien på en fantasi safari med dyremotiver som Dovendyr, Flodheste, Koalaer, Elefanter og Leoparder. Alle vore dyreplakater er selvfølgelig også den ideelle fødselsdagsgave. Du kan skabe en hyggelig og personlig indretning med plakater med dine favorit dyr. De søde plakater er nøje udvalgt med øje for kvalitet og funktionalitet. 

I kan som forældre med et lille kunstgreb sætte et vedkommende og kærligt præg på væggene i dine børns værelser. 

De lækre plakater er trykt i en god kvalitet, på kraftigt plakatpapir. Du kan vælge imellem 4 formater - bemærk at ramme ikke medfølger.

Navneplakater til den personlige indretning

Vi trykker selvfølgelig også navneplakater til den personlige indretning. Her bor jeg! - Nu kan du med stolthed vise hvor din lille ny baby bor. Vores plakater med navn er en bestseller og giver altid positive tilbagemeldinger fra vore glade kunder. 

Vælg en plakat i en passende størrelse og få påtrykt navn og fødselsdato. Du vælger samtidig dit favorit dyr til din plakat; Zebra, Panda, Tiger, Giraf og Panter - bare for at nævne nogle stykker. 

Vi sidder klar til at trykke din plakat med navn. Barnets navn vil have forskellig længde afhængigt af hvor mange bogstaver der er i navnet. Vi tilpasser formatet af navnet til plakaten inden vi trykker den. 

Dåbsgaven - plakat med barnets navn

Plakater med navne påtrykt er den oplagte dåbsgave. Nu kan du give den personlige dåbsgave til det nye familiemedlem - den lille nye baby, og byde kærligt velkommen med en betænksom og kreativ gestus. De søde plakater vil bringe smilet frem, hver gang man passerer plakaten som pryder væggen i børneværelset. De søde dyreplakater giver gode tanker om hele familien. Bedsteforældre, forældre og børnebørn.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service