0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sutter og tilbehør

Kvalitetssutten - den store redningsmand og følgesvend

Sutter er bare fantastiske. Kvalitets sutter fra Babadut.dk kan være den helt store redningsmand og følgesvend. For både forældre og baby. 

Vores brede udvalg af natursutter og silikonesutter er klar til den store redningsaktion. Se det flotte udvalg i vores webshop. Du finder de bedste sutter og tilbehør til verdens vigtigste baby. Til både nat og dag.

Den gode oplevelse, med den rigtige sut 

Det er aldrig svært at nævne gode situationer med den rigtige sut. Tænk bare på den svære tilspidsede situation hvor det ikke er muligt at amme. Den trygge hygge situation, hvor sutten bare er den bedste, inden man skal puttes. Eller til natten, hvor timerne en gang imellem kan blive rigtig lange - Jo, sutten kan være den helt store redning. 

Vi anbefaler for eksempel de dansk designede flade natursutter fra Hevea. Anatomiske sutter i naturgummi. Farverne er selvfølgelig FDA godkendte. Den bløde og lækre overflade er rar og beroligende for dit barn at sutte på, eller nulre mellem fingrene. Sutterne fra Hevea har små søde udstansede figurer i form af stjerner, måner og blomster.

Godnat med en god kvalitets sut og suttesnor

Vi vil gerne gøre dig opmærksom på vores flotte udvalg af suttesnore, som let clipses fast, så sutten ikke bliver væk. De praktiske suttesnore er naturligvis designet, så den lille ikke vikles ind i snoren. Se for eksempel de veldesignede suttesnore fra That's Mine, med træclips og silikone perler, man må tygge på.

Gå aldrig på kompromis med dit barns sutter

Kvalitet, funktionalitet, design og tilpasset barnets anatomi kendetegner vores udvalg. Alle parametre har betydning for dit barns udvikling og for den gode hygge situation. Vore sutter er designet efter barnets alder og behov.

Se vores lækre anatomiske sutter fra MAM i den blødeste silikone. Bemærk også, at vi tilbyder sampakker med to sutter tilpasset dit barns alder.

Alle vore sutter er naturligvis uden BPA og Phthalater

Vores sortiment af sutter er naturligvis uden BPA, Phthalater og andre farlige stoffer. Så du skal ikke bekymre dig om at anvende produkterne fra Babadut.dk. De er udviklet og designet, så de opfylder de lovgivningsmæssige krav. 

Den hurtige og nemme rengøring

Det kvalitetsbevidste valg af gode sutter sikrer dig også den bedste ramme for en høj hygiejne. Som du ved, er det vitalt, at dit barns sutter kan rengøres ordentligt - hver gang. De funktionelle sutter er fremstillet i materialer, der sagtens kan klare den varme hane eller en skoldning før brug. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service