0 varer i din kurv
Menu

Sistema TakeAlongs

Her finder du Sistemas smarte TakeAlongs plastbøtter. Opbevaringsbøtterne kan bruges til lidt af hvert i hverdagen. Brug bøtterne til rester i fryser og køleskab, til madpakken, picnic eller andet. TakeAlongs serien kommer i forskellige størrelser og med forskellige antal i pakkerne. 

Sistema TakeAlongs plastbøtter

Sistema er kendte for deres meget populære opbevaringsbøtter til mad. De er praktiske og i god kvalitet. Nu har Sistema lavet en ny serie af plastbøtter, nemlig TakeAlongs serien. Serien består af forskellige pakker af plastbøtter med blåt låg. 

Opbevaringsbøtterne er letvægtige og når du hører låget sige klik, er du ikke i tvivl om, at det er sat rigtigt på. 

Sistema opbevaringsbokse med på farten

Men hvad kan du så bruge dine nye TakeAlongs opbevaringsbøtter til? Bøtterne fra Sistema er super godt til madpakken på arbejde. Du kan let lave en pastasalat eller tage nogle rester med fra aftensmaden, som let kan varmes op i mirkoovnen. 

Brug også dine plastbøtter til rester i køleskab og fryser. Det er super nemt lige at fylde resterne af kødsovsen eller suppen i din TakeAlongs bøtte. De er designet til at kunne stables, så de fylder mindst muligt i køleskab og fryser. Også efter brug kan plastbøtterne sættes ned i hinanden, så de næsten intet fylder i skuffer og skabe. 

Meal prep bøtter fra Sistema

Elsker du at spare tid og benytter du dig allerede af Meal Prep konceptet? Så kunne disse plastbøtter med låg fra Sistema, være en sikker vinder for dig. Der er nemlig op til 4 plastbøtter i en pakke. Du kan altså nemt lave frokost eller aftensmad til flere dage og nemt tage en bøtte ud af køleskabet eller fryseren.

Det er både tidsbesparende og økonomisk at meal preppe. Det tager ikke meget længere tid at pakke en madpakke til 1 dag, som det gør at pakke madpakker til 4-5 dage. Så hvis du ofte har travlt er meal prep måske noget for dig. 

Når du har lavet mad til flere dage i dine TakeAlongs plastbøtter fra Sistema sparer du hurtigt penge. Slut med at smutte forbi et takeout sted og købe en sandwich til frokost eller aftensmad. Nu er maden allerede pakket og klar og skal blot spises. Det kan også være en god måde at få tømt ud i køleskabet på. Brug hvad du har, så slipper du for madspild og du sparer penge på madpakken. 

Sistema TakeAlongs er selvfølgelig uden BPA og farlige stoffer. Opbevaringsbøtterne tåler opvaskemaskine, fryser og mikroovn. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service