0 varer i din kurv
Menu

Legegulve og skumgulve

Nogle gange er det rart, at du kan lade dit barn lege på et skumgulv, et underlag der både er blødt og samtidig virker aktiverende. Ofte har vi kølige og hårde flise- eller trægulv i boligen, som ikke er rart for et lille barn at bevæge sig rundt på i længere tid. Her finder du mange praktiske løsninger på de udfordringer.

-25 %
-25 %
-25 %
-25 %
-30 %
-20 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

Hos Babadut finder du en bred vifte af legegulve og gulvtæpper, som kan bidrage til mange hyggelige timer for dit barn. Du finder både diskrete designs og mere farverige modeller – alt efter hvad du ønsker i dit hjem. 

Legegulve og legetelte fra Babadut

I sortimentet finder du ikke blot et udvalg af legegulve og gulvtæpper – du finder også de smarte legetelte. Et legetelt fra Babadut kan være nyttigt både inden- og udendørs – ude er de især smarte, fordi de virker afkølende ved at afskærme for solen.

En af de flotte legegulve fra Babadut kan sagtens fungere som et led i indretningen. Du kan eksempelvis placere en af de flotte varianter på børneværelset – hvorefter du nemt kan flytte det rundt efter behov. Der er ingen tvivl om, at et legegulv fra Babadut skaber de bedste vilkår for dit barn, som kan få lov til at kravle og tumle på et varmt og blødt underlag.

Legegulve - Mit helt eget skumgulv når jeg leger

Legegulvet er stedet hvor de små hygger, putter og leger. Det bløde skum legegulv skaber de bedste muligheder for at lege vildt uden at slå sig - eller ligge helt stille imens en voksen læser en historie. Du arrangerer bare et par puder - så er hyggestunden i gang. Den lille middagslur kan også tages på dit legegulv. Er skumgulvet placeret centralt, kan din mor og far have et øje på hvordan du har det - imens de også kan foretage sig andre ting. 

Skumlegegulve til legeværelset

Et legeværelse må meget gerne lægge op til gode motoriske øvelser. Rulle, kravle, krybe, klatre - kolbøtter og mulighed for at hænge med hovedet nedad. For at sikre, at børnene ikke kommer til skade, er det bløde skumgulv en smart løsning. Vores store udvalg af skum legegulve kan endda kombineres det med vores flotte Ludi Pop-up telt med 50 plastikbolde og vores aktivitetstunnel fra That’s Mine. Så er legen skabt - også på regnfyldte dage.

That’s Mine legegulv til baby

That’s Mine har lavet et skumlegegulv som er perfekt, når din lille baby skal lege, ligge lidt for sig selv og pusle, eller når det skal ligge på maven og øve sig i at holde hovedet. 

Når det kommer til de første øvelser i at kravle, er det nærliggende, at overfladen hvor dit barn skal kravle, er blødt og behageligt for knæ og albuer. 

That’s Mine skumlegegulv i et lækkert design

That’s Mine har gennemtænkt de lækre skummuslinger som legegulve. Det bløde og varme legegulv er formet som muslinger. I behagelige douchede farver. 

Det dekorativ design gør, at man sagtens kan have den flotte skummusling i stuen eller andre centrale steder i dit hjem. Det behagelige skumgulv beskytter baby fra det hårde og kolde klinkegulv eller trægulv og giver samtidig en sikker base for et rart samvær med den lille ny. Til That's Mine skum legegulvet, kan du sagtens have et aktivitetsstativ, så baby har et stimulerende og inspirerende miljø at ligge i og lækkert legetøj at lege med.  

Dynamisk puslespil og skumgulv fra Babytrold 

Læg dit helt eget skumgulv puslespil. Skal du sidde og ligge rart og blødt, kan du lynhurtigt bygge dit eget skumgulv. Med skumgulvet fra Babytrold kan du hurtigt lave et lækkert hyggehjørne i legeværelset med puder, dekorationer og spejle på væggen. Kombineret med god musik og behagelig belysning, så er grunden lagt for for god leg i timevis. 

Skum legegulv til cirkus og talentshow

Det smarte system af gulvplader i puslespil, kan udbygges i det omfang du måtte ønske. Når det for eksempel er tid til at øve sig i akrobatiske numre, kan du skabe mere albuerum ved at udbygge skumgulvet, så det passer til legens omfang. Det er værd at overveje, om de kunstfærdige numre kræver tilmelding til det næste talentshow. Når der skal øves, er skum legegulvet klar til at tage fra. 

Sikkerhed med et skumlegegulv

På børnenes værelser kan der være steder, hvor det er oplagt at man kan få blå mærker, og hvor man kan slå sig. Hvorfor ikke afbøde slaget med vores smarte skumgulv. Du kan for eksempel placere skumgulvet under legegyngen, ved ribben eller ved trappen op til køjen. Det giver god mening at bruge skum legegulvet som konkrete stødabsorberende overflader i dit barns værelse og legerum.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service