0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Legegulve

Nogle gange er det rart, at du kan lade dit barn lege på et underlag, der både er blødt og samtidig virker aktiverende. Ofte har vi kølige og hårde flise- eller trægulv i boligen, som ikke er rart for et lille barn at bevæge sig rundt på i længere tid. 

Hos Babadut finder du en bred vifte af legegulve og gulvtæpper, som kan bidrage til mange hyggelige timer for dit barn. Du finder både diskrete designs og mere farverige modeller – alt efter hvad du ønsker i dit hjem. 

Legegulve og legetelte fra Babadut

I sortimentet finder du ikke blot et udvalg af legegulve og gulvtæpper – du finder også de smarte legetelte. Et legetelt fra Babadut kan være nyttigt både inden- og udendørs – ude er de især smarte, fordi de virker afkølende ved at afskærme for solen.

En af de flotte legegulve fra Babadut kan sagtens fungere som et led i indretningen. Du kan eksempelvis placere en af de flotte varianter på børneværelset – hvorefter du nemt kan flytte det rundt efter behov. Der er ingen tvivl om, at et legegulv fra Babadut skaber de bedste vilkår for dit barn, som kan få lov til at kravle og tumle på et varmt og blødt underlag.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16.30, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service