0 varer i din kurv
Menu

Hippychick

Hoftesæder fra HippyChick

Det funktionelle hoftesæde fra HippyChick er et praktisk og gennemtænkt bæresystem. Hippychick er den smarte hjælper, når du skal bære og løfte dit barn - som samtidig hjælper dig med at undgå at få ondt i ryggen. Det praktiske hoftesæde kan indstilles individuelt, så både du og din ægtefælle kan anvende det. 

Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

HippyChicks historie

Gode ideer udspringer ofte af nød. Præcis sådan kom HippyChick til verden. 

Når man står ved køkkenbordet, med sin nyankomne baby på hoften, i færd med at lave aftensmad, så balancerer man ikke kun med skåle men også med baby. Den situation gav Julia Minchin ideen til HippyChick. 

Efter en periode med kreative skitser og prøvemodeller, startede den egentlige produktudvikling som endte ud med Hippychick.

Parallelt med produktudviklingen forpligtede hun sig til “at opdage og udvikle innovative og originale produkter til gavn for forældre og børn”.

For mere indsigt i HippyChick verdenen, kan du følge podcasten “Let it Run in the Family”.

Hippychick er nært samvær

Hippychick blev skabt i 1999 i Sommerset af Julia Minchin. Ideen udsprang af et behov for at få noget fra hånden, samtidig med at man bevarede det nære samvær med baby. 

Hun udviklede derfor hoftesædet - et ultrasmart bæresystem, der skåner ryggen og aflaster hofter, arme og ryg. Når den lille baby skal bæres i længere tid, er det super smart med et hoftesæde fra HippyChick. 

Selvom den nyankomne ikke vejer mere end 5 -10 kg, kan et længerevarende løft være utroligt hårdt. Du risikerer at syre til og du får let smerter eller problemer med hofter, arme og ryg. 

Et hoftesæde giver også god mening for den professionelle plejemor og for forældrene der i forvejen har mange løft i løbet af en dag.

Hoftesædet - en logisk del af dit hjemmeudstyr  

Hoftesædet er en logisk del af dit hjemmeudstyr til baby. Når du er i hjemmet, vil den hurtigt blive et centralt anvendt redskab. Der går mange timer, hvor den lille gerne vil være oppe ved mor - hvor I kan gå på opdagelse sammen i de nære omgivelser, eller når den lille skal hygges lidt om. 

Det samme gælder selvfølgelig også, når din lille familie skal på tur. Hoftesædet kan sagtens ligge i en pusletaske, i bilens bagagerum eller i en lomme i barnevognen. Altid lige ved hånden - klar til at blive taget i brug, hvor det giver mening.
Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service