0 varer i din kurv
Menu

Badekar

Badekar til baby og børn. Find lige det der passer til din families behov. Vi har blandt andet Bibabad badekar, som kan foldes sammen efter brug.

-15 %
-15 %
Udsolgt -15 %
Udsolgt

“Jeg tar' et karbad - baby”

Karbad er bare fantastisk. God tid, varmt vand, sæbebobler og alt det legetøj badekarret kan rumme. Så bliver det ikke meget bedre. Vores baby badekar fra Skip Hop er det bedste bud på karbad-himlen du kan finde. 

Et karbad med udsigt til verden

Den skråtstillede lejringspude giver både mor og far frie hænder til at pusle om baby og holde god øjenkontakt - uden risiko for, at den lille får hovedet under vand. Dit barn kan plaske og pludre frit i det herlige badevand, lige så meget man lyster. Badekarret fra Skip Hop kan også danne base for den hyggelige klappesang, en lille smule nakketræning eller måske endda baby fodmassage. 

Den udskiftelige pude sikrer desuden, at badekarret fra Skip Hop kan bruges fra 0 til 6+ mdr.

Bibibad - badekarret til børnefamilien

Bibibad er den smarte løsning for familien der er udfordret med pladsen. Tænk sig, at have et badekar som kan foldes sammen, når det ikke anvendes!

Det justérbare badekar fra Bibibad kan anvendes af flere børn på samme tid, fra nyfødt til omkring 8 årsalderen.

Nu kan du få et badekar i brusekabinen, eller på det lille toilet. Når det ikke længere anvendes, pakker du det sammen, så det næsten ikke fylder noget.

Oppusteligt badekar med sæde - hygge for både mor og barn

I serien af smarte badekar til baby og børn, må vi også fremhæve vores oppustelige badekar med sæde. Det praktiske badekar kan opbevares i en skuffe eller på en hylde, når det ikke anvendes. Til gengæld er det kun fantasien som sætter grænsen for hvor det skal tages i brug. På badeværelset, i haven eller på stranden. Det lette og smarte oppustelige badekar kan på grund af funktionaliteten og den lave vægt medbringes hvor som helst.

Rækkevidden for mor bliver desuden væsentligt større, når den lille kan ligge eller sidde lidt for sig selv også. Selvfølgelig stadig under voksent opsyn.

Dit lækre oppustelige babybadekar fungerer som et blødt og afslappende leje. Både mor og barn kan slappe af sammen og have den bedste mulighed for at pludre, pusle og holde den gode øjenkontakt.

Dit oppustelige badekar har bløde kanter, der giver en god sikkerhed for at at dit barn kan lege sikkert og blødt.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service