0 varer i din kurv
Menu

Gåvogne

Se lige smilet, når dit barn går med hjælp fra sin nye gåvogn. En gåvogn er en stor hjælp, når dit barn begynder at gå og har svært ved at holde balancen. 

Hvorfor er en gåvogn et must?

En gåvogn er helt genial, når dit barn skal lære at gå eller måske lige har lært det. Gåvognen er nemlig en kæmpe større og gør de nemmere at gå lidt rundt uden at vælte. Samtidig synes de små børn, at en gåvogn er super sjov at rende rundt med - de kan endda føle sig lidt stolte over at få selv uden mor eller fars hjælp. 

Der er oftest plads til legetøj i gåvogne. Så kan legetøjet nemt transporteres rundt i huset og det er også nemt at rydde op igen. 

Hvornår skal man have en gåvogn?

Det er meget forskelligt, hvornår børn begynder at gå. Nogle kommer igang før en andre, men typisk er det onkring 9-14 mdr. Som sagt kan en gåvogn være en kæmpe hjælp, når dit barn begynder at gå. Man kan jo ikke være over sit barn og øve gang hele tiden, men her kan gåvognen være et lille frirum som forældre. Dit barn øver sig nemlig helt selv i at gå uden rigtigt at vide det. 

Gåvogne i kvalitet

Hos Babadut.dk sikrer vi os selvfølgelig, at de gåvogne vi får hjem på lager, er lavet i god kvalitet og er holdbare. Derfor er gåvogne oftest lavet i træ - det kan nemlig holde til noget og er ikke fyldt med farlige stoffer. Du kan altså trygt lade dit barn øve sig på at gå med en af vores holdbare gåvogne i træ. 

Gåvogne kommer i mange forskellige udgaver. Du kan roligt kigge hos os og finde lige den gåvogn, der passer til din families behov. Måske du ønsker en simpel gåvogn eller en med aktivitetslegetøj på - vi har det hele. Du får meget ud af din gåvogn, hvis du vælger en med aktivitetslegetøj på. Nu kan dit barn nemlig også bruge den til mere end at gå med. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service