0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Svømmevinger

Med svømmevinger får dit barn fri mulighed for at opnå fuld kontrol over badeoplevelsen. I svømmehallen, på ferien eller ved stranden. Også selv om man ikke kan svømme endnu. Svømmevingerne holder børnene sikret i vandoverfladen. Du kan selvfølgelig tilpasse luftmængden efter behovet for flydeevne og dermed sikre den gode vandoplevelse. 

Svømmevinger med motiver

De flotte, farvestrålende og fantasifulde svømmevinger fra Bestway er et sikkert hit hos vore børnefamilier. Når hele familien skal ud bølgen den blå, er det vigtigt at have svømmeudstyret i orden. Det gælder også badevinger til de helt små. De farvestrålende svømmevinger er lette at få øje på, så du altid har mulighed for at vide hvor dine børn er henne.

Sjove svømmevinger med sikkerhed

Vores sjove pålidelige svømmevinger med krokodiller eller med havfruer fra Sunnylife giver et smil på læben og skaber en god opmærksomhed, når de små plasker sikkert i vandoverfladen. De søde badevinger er en god støtte for dit barn, når der skal soppes i børnebassinet eller på stranden. 

Du kan som forælder slappe mere af, fordi du ved at I er på den sikre side, når dit barn bruger badevinger. Vi vil gerne understrege, at børnene ikke må bade uden voksenopsyn - selvom de bruger badevinger.

Pas på, der er hajer!  - Et smart alternativ til badevinger

Det er vores erfaring, at en SwimFin vækker opsigt. Med den seje hajfinne på ryggen, lægges der hurtigt op til leg og tagfat i vandet. 

Hajfinnen fra SwimFin er et smart alternativ til den mere habile svømmer. Når børnene begynder at svømme rigtigt, kan almindelige svømmevinger sagtens virke hæmmende. Her kan vi klart anbefale hajfinnen SwimFin, som giver mindre vandmodstand og hjælper barnet med en bedre svømme stilling i vandet. 

Ud over den gode svømmetræning skaber hajfinnen masser af sjov, smil og positiv opmærksomhed.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service