0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sistema mikroovn

Skal der varmes rester i mikroovnen og skal det gerne gå hurtigt og ikke gøre mikroovnen beskidt? Så er du kommet til det helt rette sted. Sistema laver de smarteste bøtter til mikroovnen. De har nemlig en ventil i låget, så dampen kan komme ud. Du kan altså varme din mad i bøtten imens låget sidder på - smart!

Sistema bringer smilet frem

Kender du det karakteristiske “Sistema klik”. Det bringer smil, hygge og velvære, når man klikker låget af sin Sistema mikroovn opbevaringsboks - Der er noget godt i vente!

De glasklare stabelbare Sistema mikroovn opbevaringsbokse er fantastiske containere til den hurtige tilberedning eller genopvarmning af din mad. 

De glasklare og plet bestandige bokse fra Brilliance serien giver dig det nødvendige overblik over din mad i køleskabet eller i fryseren. Sistema mikroovn er perfekt til den alsidige opbevaring af kød og grøntsager - uden at kontaminere de enkelte råvarer. Smart og enkelt.

Sistema bøtter til mikroovn - tidsbesparende og økonomisk

Sistemas mikroovn bokse hjælper dig med at spare tid og økonomi. Dit køleskab er altid rent og pænt, når du opbevarer din mad i Sistemas bokssystem, fordi de 100% lufttætte og lækagesikre Brilliance containerne holder maden helt adskilt - også selvom maden er flydende. 

De glasklare beholdere sikrer, at du holder styr på hvad du opbevarer i køleskabet, og det gode overblik giver det nødvendige flow, i at nedbringe din husstands madspild. 

Sistema mikroovn er tidsbesparende, økonomisk og nedbringer madspild - det er svært at få armene ned!

Med Sistema mikroovn opbevaringsbokse kan du hurtigt og sikkert tilberede aftensmaden. Hvad enten det drejer sig om tilberedning eller genopvarmning - i samme boks eller hver for sig.  

Sistema Brilliance - hurtig tilberedning og sikker transport

Med Sistemas mikroovn opbevaringsbokse kan du transportere mad på måder du ikke kunne før. Sauce, suppe eller din kendte favorit gryderet. Sistema Brilliance er 100% lækagesikker og tåler varmen fra din tilberedte mad - også under genopvarmningen i mikrobølgeovnen. 

Bemærk, at i de fleste Sistema mikroovn bokse kan indstilles i låget, så den varme damp lukkes ud - behold låget på boksen og undgå en tilsprøjtet mikrobølgeovn.

Du kan nu medbringe din mad og håndtere den uden at skulle bekymre dig om transporten. Med flere Sistema Brilliance mikroovn opbevaringsbokse er der styr på maden, når du når frem til destinationen på grund af de hermetiske og lækagesikre bokse. 

Sistema mikroovnsbokse - brugervenlige containere, der gør livet lettere

Sistemas mikroovnsbøtter er en ny standard for opbevaring og tilberedning af fødevarer. De smarte Sistema mikroovn bokse er selvfølgelig fremstillet i et fryser- og mikrobølgeovn sikkert materiale. Det giver dig en sikker og praktisk mulighed for at nedfryse, opbevare, opvarme og genopvarme din mad til den foretrukne temperatur. 

Husk, at du sagtens kan opvarme mad flere gange. Du skal bare sørge for at opvarme maden til minimum 75 grader, så maden ikke indeholder sygdomsfremkaldende bakterier. Portions inddel og opvarm eventuelt en lille del af maden ad gangen. 

Madlavning i Sistemas røde mikroovns serie

Kun fantasien sætter grænser for, hvilke menuer du kan kreere hurtigt og praktisk i Sistemas røde mikroovns serie. Du kan dampe dine friske eller frosne grøntsager, koge dine ris, lave en herlig suppe, pochere eller koge dine æg - og din lækre mini omelet kan være klar på ganske kort tid. 

Sistemas røde Riskoger sætter nye standarder

Kog dine ris direkte i mikrobølgeovnen med Sistemas røde mikrobølge riskoger. Riskogeren kaldes også Steamer, fordi du kan dampe grøntsager, fisk og fjerkræ i den. 

Din røde riskoger har en trykkammerplade, en stænkfri udluftningsventil - og det smarte Sistema låg, som du ikke brænder dig på. For at begrænse madspild, kan du uden problemer sætte resten af risen eller kyllingen i fryseren direkte i riskogeren.

Når Steameren skal rengøres kan den selvfølgelig altid komme i opvaskemaskinen. Sistema er lig med hurtig, overkommelig og billig madlavning.

Sistema Suppekop - Instant suppe

Sistema har et hav af alsidige løsninger på hurtig madlavning. Se bare Sistemas mikroovns suppekopper. Med suppekoppen til mikroovnen har de skabt en løsning, der giver lynhurtig tilberedning af suppe i små portioner. På få minutter sidder du med benene oppe og nyder dit suppekrus med Instant suppe og nudler. Frys eventuelt resterne ned fra den hjemmelavede suppe. Så har du hurtig aftensmad til en anden dag - bare ind i fryseren med den og så er der suppe på ingen tid.

Mad til én person med Sistema røde mikroovns tallerken

Er du alene hjemme, eller kommer du senere til aftensmaden, er der også råd for det. Du øser dit måltid op på din mikroovns tallerken og efter en hurtig tur i “mikroen” er maden er klar. Stil bare tallerkenen direkte i opvaskemaskinen bagefter.
Sistema kalder det selv for problemfri madlavning og genopvarmning - vi er enige. 

Sistema mikroovn opbevaringsbokse - miljøvenlig opbevaring af fødevarer

Sistemas alsidige varesortiment er miljøvenligt på alle måder. Det er selvfølgelig fremstillet i fødevare sikre BPA- og Phthalat-fri materialer. Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service