0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Sikkerhed i hjemmet

Sikkerhed i hjemmet

Det ligger alle på sinde at passe på sine kære - også i hjemmet. Det er ikke en omfattende opgave at skabe et passende niveau af sikkerhed, så forældrene kan slappe af, og opnå ro i sindet. Babadut hjælper dig med sikkerheden for dit barn. Vi vægter kvalitet, design og gode priser højt. 

Men højest på vores liste står sikkerheden for dit barn. Vi står på hovedet for, at dine valg på Babadut.dk bakkes op af produkter som opfylder gældende krav for miljø og genanvendelighed. 

Derudover fører vi ganske enkelt ikke produkter, der indeholder BPA, Phthalater og andre farlige stoffer.

Multisikring af skabe og skuffer - en sikkerhed for dit barn

Små og mere alvorlige uheld og ulykker kan forebygges ved at give dit barn sikre omgivelser. Se for eksempel vores smarte skabslåse og Multisikring til skabe og skuffer fra Reer. De små fingre kommer let i klemme i de moderne selv-luk skuffer. Med Reers Multisikring til skabe og skuffer skåner du den lille for den mulighed. Samtidig hindrer du mere alvorlige uheld, hvis den lille skulle forsøge at få adgang til skuffens indhold.

De små fingre kan også passes på, med den fixe Dørstopper fra Reer. Den skridsikre dørstopper sættes under døren med foden og fjernes let igen på samme måde. Den fixe Dørstopper fra Reer er fremstillet i et materiale som ikke efterlader mærker.

Giv dit barn et sikkert sted at udforske

Sikkerhed for dit barn er også sikkerhed i hjemmet - giv dit barn et sikkert sted at udforske.
Tre ud af fire ulykker sker desværre i hjemmet. Men med ganske få midler, kan du afskærme dit barn for de oplagte muligheder for at komme til skade. Men også give dit barn en sikker mulighed for at gå på opdagelse og udforske nærmiljøet sikkert og trygt.

Bordkanter og andre skarpe kanter kan give nogle gevaldige buler. Reer har selvfølgelig også en løsning på det. De skånende hjørner til glasbordet og spisebordet er lette at montere. De er selvklæbende, og efterlader ikke limrester, når de fjernes.

Stikkontakt beskyttelse - de små børns sikkerhed

Som forældre kan du så vidt muligt forhindre, at børnene udsættes for alvorlige uheld og ulykker ved at sikre dit barns næromgivelser. 

Undgå at dit barn stikker noget ind i 220V stikkontakter og kommer galt afsted. Den smarte stikkontakt beskytter fra Reer er nem at montere og fjerne igen med den medfølgende nøgle.

Nøglespærre fra Reer

Hvis du vil sikre, at dit barn ikke får låst sig selv inde på badeværelset eller toilettet, så er Reer kommet op med en smart løsning. Reers nøglespærre monteres i nøgleåbningen og bruges som nødåbning af låste døre. Reers nøglespærre passer i næsten alle indvendige døre.

Få flere gode råd fra Sundhedsstyrelsen

Har du brug for flere gode råd eller mere information, kan Babadut.dk anbefale at downloade pjecen “Små børns sikkerhed”, udgivet af Sundhedsstyrelsen. 

Hent pjecen her: Små børns sikkerhed

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service