0 varer i din kurv
Menu

Sistema serier

Velkommen i vores kategori “Sistema”, der skal give dig et overblik over mulighederne for anvendelsen af Sistemas opfattende opbevaringssystem. Sistema er alt i drikkedunke, opbevaring og madkasser. Et system du kan bruge i køkkenet, til og fra skolen eller på arbejdspladsen. Til den hurtige tilberedning eller til den organiserede og overskuelige opbevaring af alt mellem himmel og jord. Funktions mulighederne er uendelige.

Du kender sikkert allerede Sistemas smarte opbevaringssystem

Sistema er til de små hurtige opbevaringer i tasken, i barnevognen, i bilen, i skuffer, frysere og køleskabe. Kort sagt alle de steder som din fantasi kan hitte på. Det hurtige og kendte “Sistema-klik” kendetegner den bedste praktiske opbevaring, når som helst og hvor som helst. 

De gode løsninger til optimal opbevaring - i modulære stabelformer ligger lige her på Babadut. Tag en varm kop kaffe og giv dig god tid til at gennemse vores helt unikke kollektion af Sistemas kvalitetsprodukter.

Kategorien “Sistema” spænder vidt. Fra Sistemas bageserie, Sistemas Klip it Plus, Sistema Fresh Works over Sistema Brilliance og Sistema Renew til Sistema Ultra og Sistema Mikroovn.

Læn dig tilbage og lad dig inspirere af vores vedkommende og vel gennemtænkte Sistema produkter. Vores styrke ligger i det store udvalg og i den hurtige levering. Sistemas produkter er bogstaveligt talt opbevaringsbeholdere på 1. klasse!

Miljøbevidst opbevaring af mad

Sistemas opbevaringssystemer er selvfølgelig til den miljøbevidste kunde. Hver gang du anvender Sistemas produkter, sparer du plastik, folie og papir. Det er værd at tænke over. 

Alle Sistemas produkter er hårdføre, holdbare og fødevare- og CE-godkendte. De tåler i øvrigt en tur i opvaskemaskinen igen og igen.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service