0 varer i din kurv
Menu

Polesie

Kreativt legetøj fra Polesie - Dinosaur

Byggelegetøj er lærende legetøj. Legetøj må gerne have en god historie indbygget. Det bedste legetøj starter altid legen med det samme. Lad dit barn blive udfordret på motorikken, koncentrationen, overblikket, sproget og fantasien. Se vores seje byg-selv dinosaur fra Polesie der udfordrer enhver mini ingeniør.

At italesætte hvordan din dino fra Polesie skal bygges, er altid en kæmpe udfordring. Alene det at beskrive hvordan et ben eller en arm skal orienteres og monteres, kan give hovedværk for de fleste. 

Dinosaur som byggesæt

Polesie har skabt et mageløst stykke kreativt legetøj - en dinosaur som kan konstrueres og afmonteres igen og igen. Fra skruer og løsdele til en sej dinosaur. Igen og igen.

Øvelse gør mester - som man siger. At konstruere en dino med skruer og legemsdele kræver et stort overblik og et godt samarbejde. Polesie har netop tænkt i at skabe et legetøj med en indbygget historie, som I kan samarbejde om at løse.

Byggesæt er en fantastisk godt redskab for dit barns sprogudvikling og for den senere kommende undervisning, hvor de samme egenskaber skal bruges i for eksempel dansk og matematik

Polesie er et af verdens største legetøjsproducenter

Polesie forhandler over 2.000 forskellige legetøjsprodukter og er derfor en af de største legetøjsproducenter i verden. De har specialiseret sig i skræddersyet legetøj og merchandise. Polesie har sat særlig fokus på at producere kreativt legetøj som stimulerer og udvikler. Deres dinosaur byggesæt er for eksempel en rigtig god stimulering af børnenes finmotorik. 

Polesies produktionsanlæg og lagerbygninger strækker sig over mere end 100.000 m2 og skaber grundlag for salg i hele verden fordelt på 77 lande. Polesie er kendt for holdbarhed. Virksomheden har selvfølgelig den nødvendige certificering.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service