0 varer i din kurv
Menu

Sistema

Sistema producerer opbevaringsbøtter, madkasser og drikkedunke til lav pris.
Sistema er et 30+ år gammelt firma fra New Zealand med fokus på kvalitetsprodukter uden nogen former for gift- eller hormonforstyrrende stoffer. Alle produkter 100% BPA- og blyfri, så du kan trygt anvende dem - også til dine børn.

Vi vil våge at påstå, at Babadut.dk har Danmarks største udvalg af Sistema produkter - Vi er nemlig vilde med Sistema!

-19,99 %
-30,01 %
-19,99 %
-14,99 %
-30 %
-30 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt -30 %
Udsolgt -30 %

« 1

Historien om Sistema

Millioner af kunder verden over kender det karakteristiske “Sistema klik”. En lyd som bringer smilet frem for kunder i mere end 110 lande. Det lækre design, holdbarheden og de kreative funktionsmuligheder har begejstret kunder i generationer. 

Sistema udspringer af én mands drømme. I en garage i en lille by i New Zealand udtænkte han idéen til det Sistema vi kender i dag. Produktet er anerkendt af forbrugere som anvender det smarte stabelbare opbevaringssystem dagligt. Fra den ydmyge start i en garage til i dag, har Sistema 700 medarbejdere ansat globalt.  

Sistema er blevet en salgssucces af de helt store. Idéen var at skabe et smukt designet og funktionelt opbevaringssystem, som bragte orden i hjemmets husholdning. Det gennemtænkte system omfatter blandt andet drikkedunke, madkasser til børn og voksne, containere til anvendelse i mikroovne og opbevarings bokse. 

Alle Sistemas produkter kendetegnes ved deres kreative anvendelsesmuligheder, som passer præcis til kundens behov. 

Sistema er tidsbesparende og økonomisk opbevaring

De verdenskendte Sistema bokse hjælper dig med at spare tid og økonomi. Dit køleskab er altid rent og pænt, fordi de 100% lufttætte og lækagesikre containere fra Klip It Plus serien holder maden adskilt - også selvom maden er flydende. 

Med Sistemas stabelbare opbevaringssystem kan du hurtigt og sikkert rydde aftensmaden af bordet. Salat, kød og gemyse kan du komme i hver sin boks og ind i fryseren eller i køleskabet - Så er aftensmaden klar igen i morgen. 

Sistema er organisation på højeste plan 

Sistema har gennemtænkt en række serier til din opbevaring af fødevarer og ingredienser i køleskabet, skuffer, fryser, hylder, midt på køkkenbordet - eller under transport. 

De forskellige beholdere har skiftende størrelser og formater, men systemet er gennemtænkt, som om det var LEGO klodser. Du kan altid stable dem, så du bruger pladsen så hensigtsmæssigt som muligt. 

Tag for eksempel Klip It Plus serien. Her kan bøtterne og lågene let stables efter brug, så de fylder mindst muligt i skabe og skuffer. Vi kender alle godt det med, at man har en masse bøtter, der roder rundt i køkkenskabet. Det slipper du får med de stabelbare madkasser fra Sistema.

 

Sistema - alsidig miljøvenlig opbevaring 

Sistemas opbevaringssystem er den miljøvenlige opbevaring og transport af fødevarer.

Sistemas alsidige varesortiment er miljøvenligt på alle måder. Du kan nemlig bruge din Sistema madkasse eller Sistema drikkedunk igen og igen! Og du slipper derfor lettere af med dit brug af engangsplast. 

Alle Sistemas opbevaringssystemer er selvfølgelig fremstillet i fødevare sikker BPA- og Phthalat-fri materialer. 

De funktionelle beholdere sikrer, at du holder styr på hvad du opbevarer i køleskabet. Det gode overblik giver det nødvendige flow i at nedbringe din husstands madspild. De solide opbevaringscontainere kan anvendes igen og igen.

Sistema er tidsbesparende, økonomisk og nedbringer madspild - det er svært at få armene ned!

Sistema bøtter

Sistema laver en masse forskellige opbevaringsløsninger. Alle nogle du får stor glade og gavn af i hverdage. Især deres madkasser og drikkedunke er en bestseller her hos Babadut.dk.

Sistema består bla. af følgende serier:

Sistema Klip It Plus - Opbevaringsbøtter med den karakteristiske blå clips og gummiringen i låget som sikrer at de ikke går op og samtidig holder tæt. De er 100% tætte og kan let stables før, under og efter brug.


Sistema Bake It - Bageserien med de hvide clips og gummiringen i låget, så du kan holde kryb væk fra dit mel og sukker. Derudover er denne serie også genial, hvis du ønsker at kunne se indholdet i dine bøtter. Nu bliver det nemmere at finde mel, sukker og kerner i køkkenskabet. Madvarene holder længere i en bøtte fra Sistemas bageserie og dit køkkenskab er mere organiseret - win win!


Sistema Lunch - Serien med madkasser og drikkedunke, hvor du uden tvivl kan finde en madkasse og drikkedunk, som passer dig eller dit barns behov. Udvalget er rigtig stort. Se for eksempel de smarte bento madkasser - her er dit barns madpakke opdelt i forskellige rum, så maden ikke bliver blandet sammen og så maden er nemmere at overskue i spisepausen. 


Sistema Microwave - Mikroovnsserie med stort udvalg i produkter, der gør hverdagen lidt lettere. Opvarm nemt rester i din mikroovn eller lav en omelet på bare 1 minut. Mulighederne er mange med mikroovns madkasserne fra Sistema. Åbn blot ventilen i låget og din mad er hurtigt varm efter en kort tur i mikroovnen. 

Sistema Ultra - Det er ikke kun populært at holde køkkenskabe og køkkenskuffer organiserede. Det er også praktisk og gør hverdagen nemmere! I Sistema Ultras madbokse, kan du se indholdet fra alle vinkler, da låget i bøtterne også er gennemsigtigt. Dette gør at serien også er oplagt til skuffer. Serien er lufttæt, så du ikke skal være bange for at gryn, korn og pasta bliver dårligt. Maden holdes frisk. Ultra beholderene kan stables for at udnytte pladsen bedst. Og så er det altså bare flot at kigge på et organiseret skab, når der skal laves mad. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service