0 varer i din kurv
Menu

Bento madkasser

Kort fortalt er en bento madkasse en madkasse med rum. Nu kan du let dele maden op, så ikke maden i madpakken bliver blandet sammen på vej til skole. Find din nye bento madkasse fra Sistema, Yumbox, 3 Sprouts eller et andet mærke - vi har et kæmpe udvalg!

-20,76 %
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Bento madkasse til børn

Hvis du er på udkig efter en bento madkasse til dig eller dit barn, er du havnet det helt rigtige sted. På Babadut.dk er vi nemlig helt vilde med de smarte bento box madkasser, og vi har endda en masse forskellige størrelser og fra forskellige mærker. Så du kan finde lige den bento madkasse, der passer til dit og din families behov. 

Hvad er en bento madkasse?

Bento madkasser stammer fra Japan. Det er et japansk koncept, hvor man opdeler sin mad, så den ikke bliver blandet sammen og så madpakken virker mere spænende og er nemmere at overskue for børn. 

En madkasse med rum er smart, når ikke frugt og rugbrødsmadder skal blandes sammen. Det er ikke sjovt at åbne madpakken og se en slatten og våd rugbrødsmad. Det slipper du for, når du køber en bento madkasse med opdeling. 

Nu bliver madpakken delt ind i flere rum i madkassen. Vores bento box madkasser er alle indrettet forskellige. Tag for eksempel Sistema bento madkasserne. Her er der 1 eller flere indsatser der kan tages ud efter behov. Sistema madkasserne kommer i flere størrelser og varianter, så du kan finde en der passer til dit barns alder og behov. 

Yumbox madkasse

Yumbox laver også smarte bento madkasser med rum. I Yumbox madkasser er der flotte motiver indeni. Så i takt med, at madpakken bliver spist, dukker de sjove og farveringe motiver frem. 

Der er plads til en masse forskellige mad i en Yumbox madkasse. Både kulhydrater, protein og snacks - en sund og varieret madpakke er nem at lave, når man har en madkasse fra Yumbox. 

Yumboxs madkasser med rum er tætte. Det vil altså sige, at du sagtens kan have rugbrød og skåret frugt i samme madkasse. Maden bliver nemlig ikke blandet sammen, også selvom madpakken får en ordentlig rystetur i skoletasken. Køber du en Yumbox madkasse til dit barn, får du altså en super sød og holdbar madkasse, der kan bruges igen og igen. 

En vigtig fordel ved en madkasse med rum

Du leder sikkert efter en madkasse med rum, fordi du ikke ønsker, at dit barns madpakke skal blive blandet sammen under turen til skole. Intet barn ønsker at åbne en helt sammenblandet og sjasket madpakke i spisepausen. 

Men for mange børn er det ikke altid lige nemt at få spist madpakken. Dette kan der være mange grunde til. Nogle børn har ikke den store appetit, nogle børn har svært ved at overskue den store madpakke og andre har brug for noget variation i maden. Derfor er en bento madkasse  et helt genialt valg. 

Du kan virkelig gøre noget ud af madpakken, når du køber en bento madkasse. Få maden til at se spændende ud og giv flere forskellige ting med, så det hele lokker i frikvateret. Hvis dit barn ikke spiser så meget, er det især vigtigt at få madpakken til at se se spændende ud. Det kan du lettere gøre ved at dele maden ind i flere rum - nu virker det hele pludselig mere overskueligt. 

Madkasser til børn

Det kan være lidt af en jungle at finde den helt rigtige madkasse til sit barn. Vi ved dog, at nogle af de madkasser vi sælger allerflest af, er bento madkasser. Vores kunder er vilde med dem! 

Så hvis du er på udkig efter en ny madkasse til dit barn, kan vi varmt anbefale en madkasse med rum. Madpakken er nem at lave, nem at have med i skoletasken eller køletasken og vigtigst af alt, den er nem at overskue for børn. Du får altså ikke en madkasse, hvor al maden bliver blandet sammen - det bryder intet barn sig om, og ingen forældre ønsker at åbne en madpakke, hvor intet er spist efter skoletid. 

Kig igennem vores store udvalg af bento madkasser her. Du finder helt sikkert en madkasse, der passer til dit behov. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service