0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Spiderman kageprint

Forskellige Spiderman til fødselsdagsfesten for ham eller hende, der elsker Spiderman. 

Kageprint på Spiderman eventyr

Tag på web slyngende eventyr med Marvels Spiderman som kageprint. Arrangér din helt egen fest for superhelte med vores Spiderman kageprint. Dekorér dine muffins, din lagkage, din bradepandekage med de flotte kageprints - eller måske alle kagerne på én gang. Hvem drømmer ikke om at tage en maveplasker i et velassorteret kagebord?

Kageprint til superhelte

Nu kan du købe et spiseligt Spiderman kageprint, når den lille superhelt skal fejres. Præcis som du ønsker det. Lad fantasien råde og bestem selv, hvordan kagen skal se ud, ved at vælge et motiv fra vores udvalg af færdigtrykte tematiserede sukkerbilleder.

Sukkerbilleder som Spiderman kageprint kan bruges til mange anledninger, men alle for at bringe festen op på et nyt niveau. 

Vælg for eksempel at servere en kage til fødselsdagsfesten, pyntet med den vanvittigt flotte Spiderman actionhelt som kageprint. Overrask både festens midtpunkt og gæsterne ved det næste party med et flot Spiderman kageprint motiv. 

Spiderman sukkerbilleder - pynt til den store guldmedalje

Vælger man at lave et lille pointløb eller et action helte løb til festen, er Spiderman muffins med de action spækkede Spiderman motiver en populær løsning. Hvis der skal kåres et vinderhold, kunne man ikke belønne sejren med en flottere pris. En Spiderman kageprintet sejrskage, med et sukkerprintet billede til vinderholdet? 

Printede Spiderman sukkerbilleder

Du kan også vælge at lave en fest af et kagebord. Servér de flotteste Spiderman kageprint på tænderskærende helteopgaver.  Spiderman kageprints kommer som muffinprints, som du lægger direkte på de færdige muffins. Efter ca. 20 minutter er kagerne med de flotte motiver klar til den store åbning. - Husk at kagerne skal være afkølede, inden du lægger Spiderman kageprintet på.

Kageprint til alle anledninger

Marvels Spiderman univers har taget verden med storm - det har vores Spiderman kageprint også. Den seje Spiderman svinger sig imellem skyskraberne og skyder med sit Spider-web. Det er overraskende let at bringe humøret i affekt, når den flotte Spiderman kageprintede kage kommer på bordet. 

Anvend et kageprint i flere størrelser - sådan gør du

Vi har en bragende succes med vores Spiderman kageprints. Når du skal planlægge din fest, har du flere muligheder for at gengive de flotte Spiderman sukkerbilleder. Spiderman kageprintet leveres som nævnt i muffins størrelse. Men også som kageprint i runde og firkantede formater i A4-størrelse, hvis du sender dit eget billede til kageprint. Velegnede til lagkager og bradepandekager.

Spiderman kageprintene er veganske. Fri for Gluten, Laktose og sukker.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service