0 varer i din kurv
Menu

Amscan

Amscan Europe
Amscan Europe er en del af Amscan International. En virksomhed anerkendt som en af verdens største design producenter og distributører af fest accessories. Udsmykning, udklædning, service, temafester, familiefester og events.

« 1

Kreative festartikler

Amscan har alt i kreative festartikler. Vi tør godt sige, at hvis du kan tænke det, så er Amscan Europe helt sikkert med på det. Faktisk har Amscan Europe et rekord stort sortiment af festartikler. Hele 40.000 innovative og kreative festartikler. - Jo, du læste rigtigt! 

Et univers af fest accessories

Amscans kreative designere har skabt et univers af festartikler. Tematiseret efter farver, stemninger, aldersgrupper, festtyper og meget meget mere. Deres kreative ideer til fester, sjove begivenheder, mærkedage, events eller andre typer af sjove arrangementer er som skræddersyet til dig.

Amscan leverer sine festartikler til hele verden. De har kontorer i UK, Europa, Australien og i Asien. Fra deres fabrik i Tyskland alene sørger 250 medarbejdere for at bringe festen til live i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Amscan ekspertise er fejring

Hvad enten du skal holde en familiefest, en større eller mindre mærkedag eller det helt store brag af en event i virksomheden - så er det Amscans produkter, som bringer dig helt i mål.

Amscan er festartikler i premium kvalitet. Alt til bordpynt og -dækning, udklædning, dekoration, særlige kreative tematiserede artikler til festen. Amscan leverer det, som kun fantasien sætter grænser for.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service