0 varer i din kurv
Menu

Strømper

-50 %
Udsolgt
Udsolgt

Strømper til den lille guldklump

Hos os behøver tøj til de små ikke at være dyrt. Når den lille guldklump skal have nyt tøj, må du ikke glemme smarte strømper. Her hos os på Babadut kan du finde smarte, praktiske og økologiske strømper. Sock ons, der kan holde på babys strømper, så de ikke ryger af eller specielt håndlavede filtede sokker fra Gamcha

De håndlavede rustikke filt punge fra Gamcha er ikke til at stå for, og anvendes af både voksne og børn. Filt pungene er lavet i naturprodukter og er derfor særdeles holdbare. Selv farverne er 100% AZO-fri. 

Økologiske Gamcha filt babysokker

Vi er ret stolte af vores udvalg af unikke filt babysokker fra Gamcha. De bløde, varme og lækre babysokker er håndlavede af 100% merinould i den bedste kvalitet. Baby futterne er håndlavede af kvinder fra Nepal og hver enkelt sæt er helt individuelle. Men alle Gamchas produkter er fyldt med sjæl og varme.

Den lækre kvalitets filt er lavet af 100% merinould, som kommer fra New Zealand. Ulden er slidstærk og bliver farvet med 100% AZO-fri farver, så det ikke er sundhedsskadeligt.

Gamcha Projektet

Gamcha projektet støtter kvinder, som kæmper for at skabe sig en sikker fremtid på mere lige fod med mændene i Nepal. Køber du et Gamcha filt produkt støtter du en god sag og forbedrer levevilkårene for disse kvinder. Gamcha er design for en god sag og er en succes. Virksomheden i Nepal er nemlig vokset til mere end 100 ansatte kvinder.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service