0 varer i din kurv
Menu

Baby Banz

Smarte, sikre og praktiske høreværn til børn fra Baby Banz. Beskyt dine børns ører med de smarte Baby Banz høreværn. 

Baby Banz høreværn til børn

Der kan være mange høje lyde for den lille, når man er til koncert, inde og se en håndboldkamp eller når man er med på jagt. Her er Baby høreværn det rette valg. Baby Banz laver høreværn til de mindste, og de kan bruges fra 0-2 år. 

BabyBanz høreværn kan foldes sammen, hvilket er meget smart, når man er på tur og tasken i forvejen er proppet med diverse ting til den lille. Baby hørebøffer er det sikre valg, hvis du ikke vi gøre skade på den lilles øre. 

Høreværnene vejer kun 190 gram.

To dygtige mænd står bag Baby Banz

Bevan Beames fik en god idé til at afskærme små børn fra naturens elementer. 

Historien om den velkendte produkt serie startede med, at Bevan havde problemer med at beskytte sit nyfødte barn imod den australske sol. 

En sommerdag i januar 2001 skulle Bevan hjem fra hospitalet med sin nybagte familie. 

Den bagende sol bragede ned fra en skyfri himmel og skabte et pludseligt og nærværende fokus på, hvor svært det er at skærme de små.  Deres solbriller er alle designet med de faste standardmål for UV-beskyttelse. 100% UV blokering - hvilket er den globale standard for børns solbriller. 

 

Jagten går ind på den ideelle solbrille til børn

Beavan indledte en jagt på smarte og brugbare solbriller til den lille ny. Men forsøget viste sig at være nærmest umuligt. Solbrillerne til de små sad ikke ordentligt, eller også viste det sig, at de ikke opfyldte de gældende krav. 

Det viste sig, at der var ganske få produkter på markedet, som gav den fornødne beskyttelse for de helt små. Sollyset er som du ved særligt destruktivt for de små og nyfødte børn. Både for deres hud og for deres øjne. 

Derfor slog Bevan sig sammen med en gammel soldaterkammerat Chris Albonico og designede ved fælles indsats, hvad de senere måtte erkende var en produktserie ud over det sædvanlige.

Baby Banz er innovativt carewear

Baby Banz har hjulpet forældre med at beskytte deres børns sarte øjne, ører og skind i mere end 15 år, med deres innovative carewear. At beskytte børn imod sol, vejr og naturens elementer er let med Baby Banz komplette linje af produkter.

Baby Banz beskytter dine børns ører

Baby Banz har også en produktserie for beskyttelse af dine børns hørelse. De smart designede høreværn til børn opfylder de gældende krav til høreværn. 

Du kan vælge at anvende dem til børn helt ned til 0-2 år. Medbring dem for eksempel til koncerter, fødselsdage og steder hvor støjniveauet er for højt. Husk at det både er de høje og lave toner som kan være ødelæggende for hørelsen - mange toner som ødelægger de små sarte ører, er uden for den hørbare frekvens.

De smarte høreværn fås i flere farvevarianter og kan selvfølgelig foldes sammen, så de passer i enhver lomme eller taske. 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service