0 varer i din kurv
Menu

Mimi og Lula

Sødt hårpynt fra Mimi og Lula i smukke farver. Det fine hårpynt kan hurtigt pifte håret op og være prikken over i'et på et hverdags- eller fest outfit. 

-20 %
Udsolgt
Udsolgt

« 1

Accessories til håret - spænder og bøjler

Fantasien sprudler og håret prydes med de kreative hårbøjler og hårspænder fra Mimi & Lula. I 2017 havde de to kreatører Natasha Hodson og Nicola Byrne 10 års erfaring i at skabe accessories til kvinder. Alt hvad du kunne tænke dig af hår pynt til fest, leg og til den almindelige hverdag. 

Men da de to skabere selv fik små børn, opstod ønsket om en meget større variationsbredde i farver og design. Hårpynt som også passede til deres døtre. De havde simpelthen brug for flere valgmuligheder, når de skulle klæde deres pigebørn på. Ideen var skabt og eventyret begyndte.

Børn elsker smukt hårpynt

Se de sjove og unikke hårklemmer, sløjfespænder og hårbøjler i kollektionen fra Mimi & Lula. Det flot udsmykkede hårpynt vil klæde piger i alle aldre. Mimi & Lula har skabt et univers af hårpynt som passer til hverdag, skole eller til dagen som kræver noget helt særligt. 

Lad din hårpragt bære præg af stil og unik udsmykning. I et klassisk udtryk eller med stærke  og mere iøjnefaldende farver. Du vælger selv fra Mimi & Lulas fantastiske udvalg.

Hårpynt - det nødvendige accessory til det lange hår

Praktiske hårspænder og hårbøjler er det nødvendige accessory, når det lange hår skal pyntes og sættes. Både når I er på farten, og når din lille familie skal hurtigt ud af døren om morgenen. 

Vores unikke og lækre sortiment fra det kendte mærke Mimi & Lula kan købes som traditionelle hårspænder, som hårclips, hårbøjler og som sløjfespænder. Med glimmer, tyl og elegant tilpassede farver. 

Du rammer plet hver gang, hvad angår kvalitet og kreative løsninger for din hårpragt. Mulighederne for smuk hårpynt er næsten uendelige for det flotte hårpynt fra Mimi & Lula.

Hårpragt med stil - Mimi & Lula

Sæt kulør på din hverdag og dit udseende på en let og elegant facon med dine hårspænder fra Mimi & Lula. Medbring dem i tasken, i bilen eller i barnevognen - altid klar til anvendelse i et kunstgreb. 

De praktiske accessories kan anvendes på de dage hvor du har energi og er lidt pyntesyg. Men også på de dage, hvor alting skal være praktisk og gå hurtigt. Med det brede udvalg af hårpynt, har du altid muligheden for konsekvent at bringe de små flotte detaljer sammen på en ny stilfuld måde. 

Hår accessories fra Mimi & Lula

Den flotte kollektion fra Mimi & Lula er hårpynt fra øverste hylde. Det gælder vores smukke udvalg af hårspænder, hårbøjler og hårclips. Med glimmer, glitter og sløjfer. 

Vores accessories til det smukke og velplejede hår skaber nye rammer for hvor nemt det er, at sætte det sidste touch på en flot garderobe. Hårpynt fra Mimi & Lula - det bliver du glad for.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 700 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service