0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Perler

Perler er den perfekte beskæftigelse til at slippe kreativiteten løs – både for dig og dine børn. Her kan I bruge flere timer med perler i en bred vifte af farver, som kan sammensættes efter jeres ønsker på perlepladerne.

Hos Babadut har vi sørget for, at I kan få alle de farver, I ønsker jer, og så er det ellers bare at komme i gang med hyggen. Perler er gode for børnenes kreative udvikling, da de giver anledning til at sidde stille og fordybe sig samtidig med, at der kommer et fint resultat ud af det.   

Perler – en hyggelig beskæftigelse året rundt

Der kan hygges med perler året, men det er især en god beskæftigelse om efteråret og vinteren, når det begynder at blive køligt udenfor. I kan samles hele familien og arbejde på hver jeres motiv eller sammen. En færdiglavet og strøget perleplade vil også være den perfekte julegave fra barnet til bedsteforældrene, som helt sikkert vil sætte pris på noget hjemmelavet under træet.

Find alle jeres yndlingsfarver i vores sortiment af perler. I finder også æsker med perler til diverse tegneseriefigurer og andet. Kun fantasien sætter grænser, når der skal leges med perler, og i vores sortiment kan I finde alle jeres yndlingsfarver.

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service