0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Infoband

Infoband er et armbånd til børn, hvorpå forældre med en almindelige kuglepen kan skrive deres mobil telefonnummer, og andre vigtige informationer, såsom allergier, sygdomme, etc.
Andre folk kan dermed hurtigt hjælpe et bortkommet barn.

Infoband - et infoarmbånd som passer på dit barn

“Lille Astrid på 4 år kan hentes i Informationen”. Vi har alle prøvet det. Vips, så var den lille pode væk. I supermarkedet, til koncerten eller i en større folkemængde. Med vores smarte infoarmbånd “Infoband” kan du let være på den sikre side. 

Det er trygt og sikkert, når dit barn bærer et Infoband med de relevante oplysninger - hver gang din familie skal på eventyr.

Navne- og identitetsarmbånd med navn og telefonnummer

Det sker for alle, at man kommer væk fra hinanden. Når det sker, er det rart at være på den sikre side. Vores smarte og kreative Infobands kan lynhurtigt bringe familien sammen igen, hvis uheldet skulle være ude. Infoarmbåndet er helt genialt, hvis I er i udlandet eller hvis dit barn er på tur med skolen, børnehaven eller med bedsteforældrene. 

Sådan bruger du dine Infoarmbånd

Med kuglepen eller permanent tusch skriver du dit barns oplysninger direkte på dine Infoarmbånd. 

Navn og mobilnummer er ofte rigeligt, hvis uheldet er ude og dit barn bliver væk. Så har man mulighed for at ringe til dig, så I kan genforenes igen hurtigst muligt.

Identitetsarmbånd med mange anvendelsesmuligheder - igen og igen

Identitetsarmbåndet kan være særdeles vigtigt under særligt alvorlige omstændigheder. Det kan i særlige tilfælde være ekstra vigtigt at informere om dit barns tilstand. Du kan for eksempel informere om allergier, sukkersyge, epilepsi, blodtype og meget andet - så dit bortkomne barn ikke lider overlast, og hurtigst muligt kommer tilbage til forældrene.

Infoarmbåndene kan naturligvis anvendes igen og igen. Du tørrer blot Infoarmbåndene af med varmt vand eller sprit, så de kan bruges næste gang I skal afsted på tur.  

Populære navnearmbånd, Infoarmbånd og Identitetsarmbånd

Se vores populære Navnearmbånd, Infoarmbånd og Identitetsarmbånd. Kært barn har mange navne - men alle betegnelser omfatter vores smarte navnearmbånd der er særligt funktionelle på ferier, i forlystelsesparker og andre steder, hvor der er mange mennesker. 

Det smarte patenterede sikkerhedsspænde skal monteres med to hænder, så du er sikker på at dit barn ikke kan tage det af og mister ID-armbåndet det på turen. Navnearmbåndet er vandafvisende og fremstillet i PVC og latex fri plastik.Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service