0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Penalhus med navn

Penalhuset med navn - Den lille hjælper
Penalhuset er i forvejen den lille hjælper, når der skal holdes styr på penge, blyanter, farver, viskelæder, lineal med mere. Både i skolen, i tasken og hjemme på skrivebordet. Det søde og bløde penalhus med navn kan gemme på flere sjove overraskelser. Få sat dit barns navn eller mobilnummer direkte på penalhuset - en kreativ, sjov og praktisk måde at holde styr på dine ting på.

Skole - parat - go! Personlige penalhuse med navn

Det er ret sejt, at vi på Babadut.dk også kan levere personlige penalhuse med navn på. Få trykt dit barns navn på penalhuset, så det altid er let at skelne fra de andre elevers penalhuse. 

På en almindelig skoledag skifter eleverne undervisningslokale mange gange. De arbejder individuelt eller i grupper i klassen eller på gangen. Så muligheden for, at penalhuset pludselig er væk, er stor. 

Et unikt og personligt penalhus med dit barns påtrykte navn eller mobilnummer på, har en væsentligt større mulighed for at finde hjem til ejermanden igen, hvis det er blevet væk. 

Penalhuse med navn - en kreativ løsning

Bliv skoleparat i en fart med penalhuse med navn fra Babadut.dk. Som du ved, er det supervigtigt, at dit barn får en god skolestart. Der er mange ting at holde styr på, når dit barn skal starte i børnehaveklasse eller i begynde i første. 

De nye omgivelser vil kræve meget af dit barn. Så en god skoletaske og et godt penalhus med navn er helt centralt for at dit barns skoledag.

Hvis dit barn er lidt nervøs for at skulle starte i skole, kan et penalhus med navn være en super god gave. Dit barn vil med sikkerhed synes det er ret sejt at have et personligt penalhus. Så er man altså bare klar til at skulle starte i skole!

 Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Retur

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Varer uden tryk afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service