0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Julekalendere

Her finder du Babaduts udvalg af julekalendere med chokolade. Glæd børnene med deres helt egen julekalender, som de kan åbne hver dag i december. 

Unikke julekalendere til store og små slikmunde

I denne søde juletid, når sneen daler mælkehvid er din helt egen unikke chokolade julekalender det rette valg for dig og din familie - uanset om du er den lille eller den store slikmund. 

Den lækre chokolade julekalender hjælper din lille familie med nedtællingen til den bedste dag på hele året. Juleaften. Vores brede udvalg sikrer, at du nemt kan bestille en julekalender til alle familiens medlemmer. Til de voksne eller til de forventningsfulde børn. 

Du finder naturligvis både ultra søde Gurli Gris julekalendere og de smukkeste enhjørninger - actionspækkede chokolade julekalendere med Superheltene fra Justice League eller de sejeste julekalendere med hundene fra Paw Patrol.  

Chokolade julekalendere fulde af magi

Magien ved julen og forventningens glæde kan rigtigt nydes og dyrkes med din helt egen chokolade  julekalender fra Babadut.

“Mor og far, hvor mange dage er der NU til juleaften”? Hold styr på dagene til juleaften med en hyggelig julekalender med dine favorit figurer. Chokolade julekalenderen er en klassiker, som hvert år til jul går sin sejrsgang over landet. 

De unikke og personlige julekalendere fra vores webshop skaber de bedste hyggestunder for dig og dine børn.

Send en julehilsen med en julekalender fra Babadut

Det kunne være en idé at du sender den betænksomme julehilsen til den du holder mest af. Julehyggen breder sig og skaber den bedste julestemning blandt dine nærmeste. Traditionen med julekalendere er ikke til at komme udenom. Den gode og hurtige julekalenderløsning for dig og din lille familie. Babadut er klar!Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service