OBS! Vi har netop skiftet webshopsystem, så der kan være små fejl og mangler. Vi arbejder på at finde, og løse dette så hurtigt som muligt. Tak for din forståelse.

0 varer i din kurv
Menu

Teddysit

TeddySit laver de fineste stoleforhøjere - siddepuder der også pynter i hjemmet, og samtidig er praktiske til spisetid, og når man skal ud af huset. 

TeddySit er en dansk designvirksomhed, som har lavet disse fine stoleforhøjere og puder til børn mellem ca. 3-6 år. De fine børnepuder har fine designs, der kan få smilet frem på de fleste, og så er kvaliteten virkelig lækker. De er selvfølelig dejlige at sidde på og røre ved. Stoleforhøjeren kan også få den lille til at sig stolt over rent faktisk at sidde på en voksenstol sammen med de andre voksne, når der spises. 

Børnepuderne produceres i Danmark på socialt ansvarlige systurer. Det vil sige, at mennesker med nedsat arbejdsevne kan komme på arbejdsmarkedet igen. Alle stoleforhøjerne er i øko-tex, og bagsiden af puden har et skridsikkert underlag, som puden ikke kan køres af stolen.