0 varer i din kurv
Menu

Kategorier

Legetøj til sand og vand

Stort udvalg af legesager til stand, sand og vand. Tag legetøjet med på stranden, i haven, på ferien eller en tur i sandkassen. 

Strand, sand og vand legetøj

Sommer og sol - Det betyder udflugt til stranden. Men på stranden kan man jo ikke bare spise is hele tiden. Der skal naturligvis også legesager med. 

Legetøj til sand og vand - til store og små. Vores flotte sortiment af strand, sand og vand legetøj er i særklasse.

De flotte produkter fra Scrunch er værd at tjekke ud. De flotte silikoneprodukter i douchede farver er lækre og bløde at røre ved. Se for eksempel de veldesignede vandkander som kan foldes sammen, så de fylder mindst muligt i strandtasken.

Familieudflugt til stranden 

Når din lille familie skal på udflugt, skal der være noget at lege med for store og små legebørn. I vores sortiment, er der er faktisk noget til luften, til vandet og til sandet.
Vi kan for eksempel nævne vore flotte drager fra Moulin Roty, der både er flotte og spektakulære. De flotte drager vil vække opsigt og vild begejstring, når de suser gennem himmelrummet over jer.

Når vi nu taler om at være luftbåren, så vil vi også gerne henlede din opmærksomhed på vore flotte silikone frisbees fra Scrunch. Den bløde silikone giver en blød landing, så alle kan være med. De kan som de andre smarte produkter fra Scrunch foldes sammen, så de er nemme at transportere.

Skattejagt med skovl og spand

Udstyret med skovl og spand - så er vi klar til den helt store skattejagt. Spændingen vil ingen ende tage, når små skatte skal findes i sandet omkring strandtæppet. Når muligheden byder sig, er det sjovt at grave fars fødder ned i sandet. Eller måske er det tid til at bygge verdens vildeste sandslot. Med voldgrave, tårnhøje spir og efterfølgende skattejagt. 

Vores flotte strandsæt med spand, sandforme og andet tilbehør er perfekt til at bygge og udsmykke avancerede sandslotte. 

Vi gætter på, at der også er basis for en mindre bagerforretning, med sandkager i alle afskygninger. 

På ekspedition i strandkanten

Med vores Scrunch fiskenet i den ene hånd og en spand i den anden. Så er vi klar til ekspedition i strandkanten. Fang krebs, krabber og småfisk og iagttag dem i din lille spand. De små dyr er selvfølgelig kun til låns, men en oplagt chance for at introducere dine børn for den fantastiske natur som omgiver os. 

Der er rigtig god læring i at kunne navngive og skelne mellem de forskellige dyr og lære om deres forskellige egenskaber. Bygger man et lille bassin i vandkanten, kan store scenarier udspille sig - samtidig med at dyrene overlever udflugten.

 

Kontakt

Adresse: Hånbækvej 65 9900 Frederikshavn

Åbningstider: Man-Tor: 9-16, Fredag: 9-14, Weekend: Lukket

Email: info@babadut.dk Alle mails besvares hurtigst muligt.

Telefonnummer: 51880017 Skriv gerne en mail, hvis telefonen er optaget.

 

Udvalgte sider

Betingelser

Kontakt

Om os

Tilmeld nyhedsbrev

Nyhedsbrevsmodtagere får altid 10% på alt i nyhedskategorien.

Muligt at betale med EAN-faktura

Gratis fragt
ved køb over 600 kr.
Lagervarer afsendes samme hverdag ved bestilling inden kl 14.00
Sikker betaling
Fantastisk service